Connect with us
Tatăl Biancăi Drăgușanu a suferit multă vreme din cauza unei afecțiuni care l-a ținut mai mult prin spitale. El a reușit acum să-și vadă nepoata.

Vedete

Tatăl Biancăi Drăgușanu, în lacrimi. S-a întâmplat, în sfârșit…

Bianca Drăgușanu a trecut în ultima vreme prin momente foarte fericite. Fiica sa a venit pe lume, iar acum se pregătește intens pentru a-i organiza un botez de vis.

Mai mult decât atât, relația cu Victor Slav este una excelentă, iar ea a anunțat, de curând, că se pregătește de a doua nuntă cu acesta.

Dacă viața Biancăi este mereu în prim-planul mass-mediei mondene, despre părinții ei nu se știu foarte multe lucruri.

Recent, mama vedetei a reușit să învingă în lupta cu cancerul la piele, însă tatăl acesteia a continuat să sufere din cauza unei afecțiuni numită polichistică renală. Boala se manifestă prin apariția unor chisturi la nivelul rinichilor, iar acest lucru l-a ținut pe bărbat mai mult prin spitale.

Tatăl Biancăi Drăgușanu, reacție emoționantă când și-a văzut fiica!

Din acest motiv, bărbatul nu a reușit să își vadă până acum nepoțica. Starea sa de sănătate s-a îmbunătățit în ultima perioadă, iar acum el a putut, în sfârșit, să o vadă pe micuța Natalia Sofia. Întâlnirea a fost una plină de emoție, iar tatăl Biancăi Drăgușanu nu a putut să își țină în frâu lacrimile.

“Tatal vedetei s-a luptat cu o afectiune cumplita o buna bucata de timp. I-a fost greu sa se deplaseze sau sa plece de acasa de la el, de la Targu Jiu, desi isi dorea enorm sa isi vada nepoata. Acum insa, pare ca s-a vindecat, motiv pentru a veni la Bucuresti, acasa la fiica lui, si a fi alaturi de cei dragi! Totul s-a petrecut in urma cu doua saptamani! Atunci, Jimi (tatal Biancai – n.r.) a stat cateva zile in casa Biancai si nu s-a dezlipit de Natalia! Cu ochii numai in lacrimi, barbatul a avut grija de bebelus ca un adevarat bunic si s-a simtit cel mai fericit om din lume”, au dezvaluit persoane apropiate blondinei pentru WOWbiz.ro.

Articole similare

Cand face Bianca nunta cu Victor! Data surpriza aleasa de cei doi!

La patru ani de la nunta cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu a făcut ASTA! Fanii au reacționat

Bianca Drăgușanu a ajuns la spital! Ce a pățit aceasta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top