Connect with us
Tavi Clonda, criticat dur pe internet după mesajul transmis lui Cumpănașu, unchiul Alexandrei din Caracal. „Mai ai și două fete! Cum poți să spui așa ceva?”

Știri

Tavi Clonda, criticat dur pe internet după mesajul transmis lui Cumpănașu, unchiul Alexandrei din Caracal. „Mai ai și două fete! Cum poți să spui așa ceva?”

Tavi Clonda a făcut o acvuzație gravă pe internet. Ce mesaj i-a transmis lui Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei din Caracal, după ce s-a aflat că fata a murit.

Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei de doar 15 ani care a fost ucisă de Gheorghe Dincă, a publicat pe pagina lui de Facebook un mnesaj în care anunța că Alexandra este moartă, fapt confirmat și de testele ADN.

„Oameni buni ai acestei tari care ne-ati fost alaturi. ALEXANDRA ESTE CONFIRMATA DECEDATA de testele ADN????????. Ministrul Justitiei l-a anuntat pe varul meu Am esuat. Nu am reusit sa salvez viata acestui minunat copil. Daca as fi aflat cu cateva ore mai devreme macar de ora 2100 joi…???. STATUL ESTE CEL CARE A OMORAT-O! Dar va promit CA NU VA SCAPA PICIOR DE POLITICIAN, PROCUROR, POLITIST, JUDECATOR, STS-ist. Asta tine de mine. Si voi rascoli tot acest sistem cu orice pret?????????”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina lui de Facebook.

Reacția halucinantă a lui Tavi Clonda

Dacă majoritatea mesajelor au fost pline de compasiune, cel lăsat de Tavi Clonda în dreptul postării a lăsat pe toată lumea fără cuvinte. „V-au cumpărat”, a scris el, fără a da explicații legate de ce a vrut să spună, de fapt. La prima vedere, pare o acuzație gravă la adresa lui Alexandru Cumpănașu, iar internauții au reacționat imediat.

„Ce comentariu nefericit!”, „Mai ai și două fete…”, „Urât din partea ta!”, „Tavi Clonda, cum puteți gândi așa ceva?!”, „Mesaj fără bun simț”, sunt doar câteva dintre reacțiile pe care le-au strânit cuvintele șlui Tavi Clonda, soțul Gabirlei Cristea.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top