Connect with us
Tentativă de jaf la o casă de amanet din Satu Mare. Suspecții au fost prinși de polițiști

Economic

Tentativă de jaf la o casă de amanet din Satu Mare. Suspecții au fost prinși de polițiști

Doi bărbați care au încercat, sâmbătă, să jefuiască o casă de amanet din Satu Mare au fost prinși de polițiști, cu ajutorul unui angajat al firmei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Polițiștii din Satu Mare au reținut, sâmbătă, doi bărbați care, purtând măști pe față, au intrat într-o casă de amanet și au încercat să fure bani. Angajatul firmei a reușit să sune la 112 și să alerteze autoritățile, iar hoții au fugit.

„În această dimineață, în jurul orei 8.20, am fost sesizați prin 112 despre faptul că, la o casă de amanet din municipiul Satu Mare, două persoane având măști pe față au încercat să sustragă bani, iar în momentul când au plecat au fost urmăriți de o persoană angajată acolo. La scurt timp, în urma indicațiilor date de către persoana care îi urmărea, polițiștii au reușit să prindă în flagrant una dintre persoane. În urmă cu scurt timp, s-a reușit și prinderea celei de-a doua persoane. Au fost identificați de polițiști ca fiind doi bărbați de 30 și 28 de ani”, a declarat Paula Mara Gabor, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.

Potrivit acesteia, încercarea celor doi bărbați de a jefui casa de amanet a eșuat, ei fugind fără să reușească să sustragă bani.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top