Connect with us

TV

Teo Trandafir, Marius Vizante, Mădălin Ionescu, Andreea Mantea, Gabriela Cristea și Tavi Clonda își dau întâlnire într-o ediție de colecție „Roata Norocului”

Duminica aceasta, invazie de vedete in platoul emisiunii concurs „Roata Norocului”, cu ocazia aniversarii celor 10 ani pe piata media in Romania a postului.

Trei cupluri de vedete se vor duela si vor incerca sa castige cat mai multe premii, miza fiind uriasa – 3 familii puse la incercare de soarta si care au nevoie de ajutor.

Teo Trandafir si Marius Vizante, Gabriela Cristea si Tavi Clonda, Madalin Ionescu si Andreea Mantea vor face show de zile mari duminica aceasta, de la ora 20:00, in emisiunea „Roata Norocului”. Vals cu perne, „proba portocalelor”, premii uriase si distractie la cote alarmante, de toate acestea au parte vedetele invitate in aceasta editie a show-ului.

Surprizele se vor tine lant weekendul acesta! Una dintre surprizele pregatite telespectatorilor de gazdele emisiunii este un dans foarte special. Roata se intoarce si pentru cei doi prezenatori ai show-ului, intrucat dansul, denumit generic „midget dance”, constituie, de fapt, o „pedeapsa” pentru cei doi cu ocazia implinirii celor 10 ani de Kanal D. Asadar, Bursucu si Ana-Maria „intra la apa” pe ritmuri nebune!

Batalia vedetelor pentru premiile puse pe roata duce tensiunea din platou la cote maxime cand masina este pe cale sa fie castigata si suma de 10.000 de lei gata sa fie adjudecata.

La 10 ani de Kanal D, nu ratati o editie aniversara a emisiunii „Roata Norocului”, difuzata duminca aceasta, de la ora 20:00!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top