Connect with us

Știri

Testul buricului îți arată dacă ai nevoie sa slăbești. L-ai încercat?

Ultima tendință a acestei veri o reprezintă testul buricului care îți arată dacă ai nevoie să slăbești. Încercă și tu testul pentru a vedea dacă trebuie să mai dai sau nu jos câteva kilograme.

Testul buricului, cunoscut pe internet sub denumirea de „Belly button challenge” îţi dezvăluie dacă este nevoie să mai slăbeşti. Mai nou poţi vedea pe internet imagini cu oameni care încearcă să îşi atingă buricul cu mâna dată prin spate şi să îşi cuprindă astfel talia. Există însă și sceptici care nu sunt deacord cu această teorie.

Testul buricului a pornit de pe rețelele de socializare din China și a ajuns viral în întreaga lume. Astfel, în prezent există milioane de oameni încearcă să îşi atingă buricul printr-o răsucire a mâinii prin spatele lor.

Experţii care analizează testul buricului, devenit viral pe reţelele de socializare din China, spun că abilitatea de a-ţi atinge buricul în acest mod are prea puţin de a face cu faptul că ai o greutate sănătoasă pentru organismul tău şi are mai mult de-a face cu faptul că ai un corp flexibil sau nu.

Cu toate acestea, poți încerca și tu noul trend pentru a vedea cât de flexibil ești și pentru a hotărî singur dacă este cazul sau nu să te apuci serios de o dietă de slăbit.  Mai mulţi instructori de fitness admit că, dacă nu eşti capabil să îţi atingi buricul cu mâna trecută prin spatele tău, există câteva motive solide pentru care nu poţi face asta.

Sursa foto: abc11.com

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top