Connect with us
remedii-26082015

Știri

Top 3 remedii din medicina alternativa care chiar functioneaza

De cele mai multe ori medicina alternativa nu este atat de mult luata in serios, si asta pentru ca exista anumite leacuri care nu au un efect de impact. Dar exista si anumite remedii care chiar functioneaza si socheaza medicina moderna chiar si in prezent.

Iata care sunt cele mai importante remedii din intreaga istorie a medicine alternative.

1. Terapia cu ozon

Aceasta forma de terapie din medicina alternativa da rezultate si lupta impotriva cancerului si atenueaza simptomele HIV. Ozonul este administrat prin injectii sau saune.

2. Terapie cu nisip fierbinte

CITESTE SI: TOP 5 LUCRURI PE CARE LE POTI FACE CU PLICULETELE DE CEAI FOLOSITE

O clinica din Sahara foarte renumita, pune la dispozitia pacientilor posibilitatea de a se trata de rheumatism cu ajutorul nisipului fierbinte, in care sunt ingropati pana la mijloc sau chiar pana la gat. Nisipul asbsoarbe fierbinteala corpului, alina durerile reumatice sip e cele cauzate de artrita, grabeste vindecarea fracturilor, entorselor si a inflamatiilor.

3. Terapia prin criogenare

Tehnica presupune producerea artificiala a frigului cu azot lichid, prin care functiile organismului se suspenda. Adeptii acestei terapii spun ca o expunere de doar trei minute a organismului la o temperature de -84 de grade Celsius iti determina organismal sa elbiereze doze de hormoni. Acestia din urma duc la atenuarea durerilor, revitalizeaza sistemul imunitar si imbunatatesc performantele sportive.

Sursa foto: livestrong.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top