Connect with us
Top 3 zodii care vor fi singure de Ziua Indragostitilor

Știri

Top 3 zodii care vor fi singure de Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor va fi una destul de trista pentru 3 zodii. Vor avea loc o serie de schimbari din punct de vedere sentimental. Astrele ii incurajeaza pe cei 3 nativi sa priveasca lucrurile in profunzime pentru a fi feriti de dezamagiri.

Cele 3 zodii care vor fi singure de Valentine’s Day

BERBEC – Nativii acestei zodii vor duce un razboi al orgoliilor. Nu vor avea parte de o zi a indragostitilor in care sa curga numai lapte si miere, fapt pentru care pot avea loc schimbari importante si nedorite din punct de vedere amoros. Zilele de 13 si 14 februarie stau sub semnul conflictului, fapt pentru care nativii Berbec trebuie sa fie ceva mai rezervati.

Cum va fi Ziua Îndrăgostiților pentru fiecare zodie

RAC – Nativii zodiei Rac vor experimenta ceea ce se numeste „singuratatea in doi”. Isi vor da seama ca eforturile pe care le fac pentru inchegarea relatiei nu sunt suficiente. Vor realiza ca sentimentele nu sunt 100% reciproce si ca de cealalta parte are alte intentii. Acesti nativi vor fi nevoiti sa isi defineasca bine relatia. In restul zilelor nu se anunta cine stie ce schimbari din punct de vedere amoros. Dupa data de 14 februarie pot ajunge la sentimente mai bune fata de sufletul pereche.

CAPRICORN – Nativii zodiei Capricorn vor fi expusi unor certuri in cuplu pe care, oricat de mult si-ar dori sa le evite, ele vin in cascada. La fel ca nativii Rac, sunt nevoiti ca din 13-14 februarie sa isi defineasca mai bine relatia.

Capricornii trebuie sa faca tot posibilul sa nu cada in capcana intinsa de partenerul de viata. Unele lucruri se pot schimba radical din punct de vedere amoros, mai ales din 15 februarie. Ziua Indragostitilor va fi, asadar, una plina de nebuloase.

BONUS: Zodiile care știu să mintă cel mai bine. Cu cine trebuie să ai grijă ca să nu te frigi

Doi nativi sunt experți în arta disimulării și fac asta pentru a ieși din încurcături de cele mai multe ori.

Este vorba despre o zodie de pământ și una de aer. Acești nativi îi pot juca pe ceilalți pe degete și știu să facă față unor situații complicate.

Prima dintre cele două zodii este Capricornul. Capricornul are abilitatea de a se mula după cei din jur pentru a obține informații care îl vizează direct.

Se spune că nu există semn zodiacal care să știe să fure meserie precum o face Capricornul. Acest nativ are tot timpul un as în mânecă și știe întotdeauna să comunice cu oamenii din jur astfel încât să nu lase loc de interpretări.

Știe să mintă dacă situația o cere, știe cum să iasă din bucluc și, mai important decât orice, știe cum să îi convingă pe ceilalți de adevărul lor.

Capricornul își urmărește întotdeauna interesul și poate fi de multe ori machiavelic, mai ales dacă i se fac lucruri urâte.

Celălalt semn zodiacal care știe să mintă și o face întotdeauna ca să îi protejeze pe cei dragi este Balanța.

Balanțele au darul comunicării și pot întoarce o situație în favoarea lor doar din cuvinte. Alături de Scorpioni, Balanțele pot pune în aplicare strategii complicate, strategii la care unii nu s-ar gândi niciodată.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top