Connect with us
Top 4 zodii care iti vor rani inima vara aceasta

Horoscop

Top 4 zodii care iti vor rani inima vara aceasta

Unele zodii parca sunt facute sa dezamageasca, iar acest lucru se va confirma vara aceasta mai mult ca oricand. Afla ce nativi vor fi tentati sa ii raneasca pe cei din jur. Cu alte cuvinte, descopera cu cine trebuie sa te porti mai atent.

Top 4 zodii care iti vor rani inima vara aceasta:

LOCUL 4: CAPRICORN

Capricornul nu va avea o vara tocmai usoara si va sta mai mult izolat. Iti poate rani inima cu usurinta fara macar sa isi dea seama cat rau produce comportamentul sau impasibil. Are suficienti norisori gri deasupra capului incat sa nu se mai preocupe de sensibilitatile celorlalti, implicit de ale tale.

Va trebui sa ii arati ca esti aproape de el daca doresti sa ii recastigi atentia. Nu va fi o luna deloc usoara pentru tine alaturi de un Capricorn daca nu vei fi dispus sa ii arati ca ii esti aproape.

TOP 3 Zodii care fac scandal

TOP 3 Cele mai sufletiste zodii

LOCUL 3: GEMENI

Geamanul poate lua decizii pripite, decizii care sa te loveasca indirect. Daca ai un prieten nascut in aceasta zodie, trage-l de manecuta si intreaba-l tot ce te nedumereste.

Nu il lasa sa aiba impresia ca stie totul despre tine. Poate interpreta lucrurile gresit si ia adesea decizii eronate. Stai aproape de el si ofera-i toata atentia ta daca nu vrei sa te raneasca.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top