Connect with us
Top 5 cele mai intuitive femei ale zodiacului

Știri

Top 5 cele mai intuitive femei ale zodiacului

Cu cat o persoana se dezvolta mai mult spiritual de-a lungul vietii cu atat astrologia clasica nu mai poate acoperi toate aspectele ce tin de caracter si personalitate ale fiecarei zodii.

Aceasta devine mai putin importanta cu cat planetele si ascendentii ocupa un loc din ce in ce mai semnificativ, dar ceea ce putem spune cu siguranta despre urmatoarele 5 zodii de femei este ca intuitia nu le paraseste niciodata.

CELE MAI INTUITIVE FEMEI IN FUNCTIE DE ZODIE

PESTI

O femeie Peste tese intotdeauna povesti si naste invidii in jurul ei, pentru ca nimeni nu intelege de ce are atat de multe reusite si devine astfel un mister senzual, un amalgam de secrete bine tinute. Ceea ce foarte putina lume isi da seama este faptul ca succesul sau se datoreaza intuitiei extraordinare pe care o are si a faptului ca gandeste mereu pozitiv inainte de a lua o decizie majora.

Este romantica, emotiva, dar totodata puternica in fata greutatilor vietii. Energica, curioasa din fire si buna la suflet, aceasta femeie este o adevarata visatoare.

Rac

Femeile Rac au cel mai dezvoltat instinct matern din tot zodiacul, drept pentru care au nevoie si de o intuitie foarte buna, pentru a-si putea proteja cum trebuie viitorii copii. Un atribut cu care se mandresc mai putin acestea este faptul ca au firea foarte schimbatoare, pot trece extrem de usor de la o stare la alta, lucru care se datoreaza si dorintei extreme de a-i proteja pe cei dragi.

Sunt dure la exterior, dar sensibile si se abtin de la multe comentarii pana cand li se umple paharul, pentru ca pun mare pret pe disciplina in timp ce isi arata dragostea. Sunt foarte loiale si devin sotii perfecte intrucat se simt responsabile pentru protejarea intregii familii.

Se pricep de minune sa fie leaderi de calitate, dar si artisti notorii, speakeri motivationali si prieteni adevarati. Un defect de-al lor este ca nu realizeaza potentialul imens pe care il au si deseori au complexe de inferioritate si au tendinta sa exagereze lucrurile. In plus, femeile Rac sunt dificile si tind sa traiasca in trecut, daca nu chiar in lumea lor proprie.

Totusi, sunt diplomate si isi doresc o lume mai buna pentru urmasii lor, pentru ca nu le plac certurile si sunt adeptele pacii.

Citește continuarea în pagina 2

Pagini: 1 2

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top