Connect with us
Top zodii care înșală cu zâmbetul pe buze

Știri

Top zodii care înșală cu zâmbetul pe buze

4 zodii înșală de obicei cu zâmbetul pe buze. Știu să ascundă o infidelitate, iar de cele mai multe ori știu cum să iasă din bucluc atunci când sunt prinse.

Top zodii care înșală cu zâmbetul pe buze

ZODIA LEU. Leul știe să joace rolul partenerului fidel, însă din când în când mai bate și pe la alte porți.

Bărbatul Leu este ceva mai aventurier față de femeia Leu. Femeia Leu ține mai mult la confortul relației sale și îi este de multe ori lene să înșele.

Indiferent dacă e vorba despre femeie sau bărbat, amândoi Lei vor să audă numai complimente, să fie curtați mereu.

ZODIA SCORPION. Nativul de apă Scorpion este extrem de concentrat pe relația lui. Înșală mai rar, dar când o face înseamnă că se răzbună.

Este fidel de obicei, însă când descoperă o infidelitate știe cum să joace totul în favoarea sa. Scorpionul poate fi extrem de malefic atunci când vrea să dea o lecție de viață persoanei iubite.

ZODIA CAPRICORN. Pentru nativul Capricorn a înșela e ceva banal. Nu de alta, dar concepția lui despre viață este destul de diferită față de a majorității.

Acesta urmărește doar plăcerea, doar propria fericire. Dacă acea fericire i-o oferă persoana iubită, nu e nicio problemă. Dacă i-o oferă amanta, iar nu e nicio problemă.

ZODIA BERBEC. Nativul Berbec adoră să știe că este dorit de toată lumea. E tot timpul pus pe aventuri amoroase. Tot timpul caută senzații tari extraconjugale.

Nu poate fi fidel. Este un nativ de foc care așteaptă mereu confirmări, mereu aprecieri. Îi place să i se cânte în strună, să fie apreciat.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top