Connect with us

Externe

TRAGEDIE pe mare! Un feribot cu peste 200 de persoane s-a răsturnat

Este stare de alertă după ce un feribot ce avea la bord peste 200 de pasageri s-a scufundat în urmă cu puțin timp. Până în acest moment se pare că patru persoane și-au pierdut viața.

âUn feribot filipinez, care avea 251 de persoane la bord, s-a răsturnat, joi, lângă o insulă din apropierea capitalei Manila.

Anunțul a fost făcut purtătorul de cuvânt al Pazei de Coastă Armand Balilo, iar media a relatat că cel puţin patru oameni au murit, informează site-ul agenţiei Reuters.

Armand Balilo a menţionat că ambarcaţiunea s-a răsturnat din cauza condiţiilor de vreme rea, însă nu a confirmat numărul persoanelor moarte şi persoanelor salvate.

„Am auzit că există victime, dar încă încercăm să obţinem o imagine completă”, a declarat Armand Balilo.

Navele Pazei de Coastă şi elicopterele militare s-au îndreptat către vecinătatea insulei Polillo

Deşi majoritatea accidentelor navale sunt provocate de transportarea unui număr mare de pasageri, Balilo a informat că nu este şi cazul acestui feribot, care avea capacitatea de a transporta 280 de persoane.

Operaţiunile de salvare au devenit dificile din cauza ploilor abundente şi valurilor uriaşe, cauzate de o furtună tropicală care afectează Filipinele de sud.

Balilo a mai informat că a fost emis un semnal de ajutor, după ce feribotul a se afla la nouă mile de oraşul Real, în provincia Quezon.

„Există posibilitatea ca accidentul să fi fost provocat de condiţiile de vreme”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

În curs de actualizare 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top