Connect with us
Președintele Partidului Mișcarea Populară își ia în serios postura de membru al opoziției. Fostul președinte spune că este conștient de noul său statut.

Politic

Traian Băsescu rămâne inamicul PSD

Președintele Partidului Mișcarea Populară își ia în serios postura de membru al opoziției. Într-o postare pe pagina sa oficială de facebook, fostul președinte spune că este conștient de noul său statut. Totodată, el dă asigurări că se va folosi de tot potențialul pe care, chiar și un partid mic ca PMP, i-l va oferi pentru a pune la punct un aparat de opoziție puternic.

Traian Băsescu rămâne inamicul PSD : E destinul meu politic să fac opoziție PSD-ului

”În 2016, PSD a câştigat tot ce se putea câştiga din punct de vedere politic. PSD-ul domnului Dragnea domină copios primăriile, consiliile judeţene, Parlamentul, ministerele. În acest context, mie și partidului PMP nu ne rămâne decât să alcătuim o opoziție curată, atât cât ne vor permite resursele. Românii să fie siguri că PMP va propune o opoziție fermă, fără compromisuri și fără jumătăți de măsură. Până la urmă, acesta pare să fi fost destinul meu în politică: opoziţia fără compromisuri la PSD.”, a subliniat Traian Băsescu.

Citește și: Băsescu: PMP exclude orice alianță cu PSD, după alegerile parlamentare

Aceasta este prima reacție a fostului lider de la Cotroceni de după alegerile parlamentare, câștigate categoric de PSD.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top