Connect with us
Horoscop 24 februarie-1martie 5 astrologi Minerva, Oana Hanganu, Urania, Mihai Voropchievici și Camelia Pătrășcanu - Antenționare importantă

Știri

Trei astrologi o singură concluzie: Horoscop săptămâna 18 – 24 februarie 2019

Urania prezintă horoscop săptămânal pentru perioada 16 februarie – 22 februarie 2019. Luna plină în Fecioară aduce momente critice pentru zodii. Racii au ceva bătăi de cap din cauza acestui fenomen.

Horoscop Urania Săptămânal

Berbec

Între 16 și 17 februarie, după-amiaza, un interes domestic, un atașament familial, poate fi resimțit cu mai multă acuitate, punând uneori probleme dificile de opțiune de genul „familie sau carieră”, „eu sau părinții”, „carieră sau avere” ori invers, constrângerile socio-profesionale se reflectă în chip dizarmonic în relațiile cu părinții și în punerea în aplicare a unui interes major.

Între 17 februarie, după ora 17.21, și 19 februarie, după-amiaza, ambalări afective, trăiri intense, pătimașe, chef de aventură, de petreceri, de sport, precum și dorința trăită intens de a obține imediat niște plăceri. Pe 18 februarie, Kiron va intra în zodia Berbecului, semn în care va rămâne constant până în iunie 2026 și pe care îl va părăsi definitiv, după o perioadă de retrogradare, pe 17 aprilie 2027.

Traversând semnul lor zodiacal, Berbecii vor avea mereu, de-acum încolo, senzația că sunt puși la încercare și că în orice moment pot pierde ceea ce au. Perioadă a încercărilor în plan personal, dar și șansa de a face salturi în existență, în funcție de gradul la care vor ajunge pe direcția înțelegerii unei lecții de viață.

Între 19 februarie, după ora 16.47, și 21 februarie, după-amiaza, obligația de a se dedica muncii, de a avea răbdarea necesară să ducă la bun sfârșit activitățile profesionale. Pe fondul Lunii Pline în Fecioară din 19 februarie, nativii se pot confrunta cu trecătoare stări organice neplăcute, provocate de încărcătura astrală a momentului. Citește horoscopul integral aici.

Rune Mihai Voropchievici 18 – 24 februarie 2019 – Norocoșii săptămânii UPDATE

Rune săptămâna 17 – 23 februarie Mihai Voropchievici. Runele pentru perioada 18 – 24 februarie 2019, prezentate de Mihai Voropchievici la Antena 3, în emisiunea „Adevăruri ascunse”. VIDEO.

Rune săptămâna Mihai Voropchievici 18 – 24 februarie 2019

Berbec

Sfatul runelor este să schimbați modul de abordare al problemelor. Schimbați tactica, fiți în contradicție cu modalitatea voastră de exrpimare.

Taur

Taurii sunt puși pe ceartă. Sfatul runelor ca săptămâna să fie bună, nu vă consumați energia.

Gemeni

Puteți rezolva multe lucruri, iar pentru cei care-și doresc copii să se apuce de treabă. Horoscop integral și video aici.

Horoscop Camelia Pătrășcanu săptămâna 18 – 24 februarie 2019 – Se deschid uși care aduc bani

HOROSCOP, pentru săptămâna 18 - 24 februarie, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele deschid uși care aduc bani, Taurii sunt inspirați și plini de idei

HOROSCOP, pentru săptămâna 18 – 24 februarie, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele deschid uși care aduc bani, Taurii sunt inspirați și plini de idei

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscop săptămânal pentru perioada 18 – 24 februarie 2019. Previziunile au fost făcute la Antena 3. Săptămâna aduce scimbări bune pentru zodii, se deschid o groază de uși care aduc bani zodiilor.

Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 18-24 februarie

HOROSCOP BERBEC – au toate șansele ca miercuri și joi să aibă cele mai bune rezultate, profesionale și financiare. Vineri este o zi a negocierilor și s-ar putea să existe mici dificultăți cu șefii. Trebuie să aibă argumente dacă vor să se impună.

HOROSCOP TAUR – o săptămână cu forță și putere, se simt inspirați să facă lucruri extraordinare. Au o mobilizare foarte bună și asta se simte mai ales miercuri și joi. Idei, inspirații, soluții, bazate pe stimă de sine, expresie personală, nu se lasă deloc intimidați.

HOROSCOP GEMENI – săptămâna începe energic, cu întâlniri și discuții, idei pe care le primesc de la oameni. Este posibil ca alegerile, deciziile celorlalți să îi inspire și să își creeze alte strategii, mult mai adecvate cu momentul. Lucrează la planuri după care să funcționeze. Citește horoscopul integral aici.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top