Connect with us
Trei cutremure au avut loc in judetele Vrancea si Brasov in noaptea de duminica, 8 mai, spre luni, 8 mai.

Știri

Trei cutremure s-au produs in Romania in noaptea de duminica spre luni

Cele trei cutremure au fost inregistrate in judetele Brasov si Vrancea si au avut magnitudini de 3,4 grade, 2,8 grade, respectiv 2,6 grade pe scara Richter. Primul a fost a fost inregistrat la ora 01:37, in judetul Vrancea, la o adancime de 162 de kilometri, al doilea la ora 03:56, in judetul Vrancea, la o adancime de 144 kilometri, iar al treilea la ora 05:42, in judetul Brasov, la o adancime de 135 km.

Totodata, un alt seism s-a produs duminica seara, in Vrancea si a avut o magnitudine de 2,7 grade pe scara Richter.

De la inceputul lunii mai, 14 cutremure au fost inregistrate in tara noastra, unele in judete in care nu se inregistreaza, de obicei, activitate seismica, precum Ialomita sau Salaj.

Citeste si: Cristina Demetrescu avertizeaza: Marele cutremur e aproape

Pe de alta parte, un cutremur cu magnitudinea de 6 grade pe scara Richter s-a produs duminica dimineata in capitala Mexicului si in mai multe regiuni din sudul tarii, insa nu s-a soldat cu victime sau daune materiale, a informat Serviciul Seismologic National (SSN).

Epicentrul a fost la 13 kilometri sud-est de orasul Pinotepa Nacional, in statul Oaxaca, la o adancime de 35 de kilometri, a mai informat SSN, transmite Mediafax citand Le Figaro.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top