Connect with us
Tudor Chirilă ar fi agresat și scuipat un bărbat din cauza unei dispute. Totul s-a filmat

Știri

Tudor Chirilă, reacţie dură după scandalul din PSD

Tudor Chirilă, mesaj dur pe Facebook. Artistul reacţionează dur după scandalul din PSD şi după excluderea de la Guvern a lui Mihai Tudose.

Artistul consideră că tot ce se întâmplă este doar o mizerie.

Tudor Chirilă anunță după meciul din PSD că pe 20 ianuarie va ieși în stradă, alături de toți cei care consideră că ”împăratul e gol”.

”Sub ochii noștri, deja obișnuiți cu mizeria, în PSD se dă o luptă acerbă pentru putere. Tudose nu e de plâns. Ca Grindeanu, de altfel, nu a fost altceva decât o unealtă în mâna lui Liviu Dragnea.

Doar că acum, mai mult decât pe vremea lui Grindeanu, PSD-ul e scindat. Tudose a avut și el aliații lui. Și invingătorii nu-i iartă pe învinși într-un partid cu mentalitate de haită.

Preocupați de furăciune și puterea care o consfințește, pesediștii nu au cum să guverneze, asta e mai mult decât evident.

Anunțul lui Tudor Chirilă după meciul din PSD face valuri pe Facebook

Paradoxul este că sunt dezbinați în lupta pentru putere (banii statului), dar extrem de uniți când e vorba să modifice legile justiției ca să-și salveze pielea sau să modifice codul fiscal ca să mai poată da o șpagă „prietenilor”.

Cam ăsta e tabloul la care suntem obligați să asistăm. Un președinte de partid care numește prim-miniștri incompetenți pe care îi schimbă când vede că încep să-i ia fața.

Așa că al treilea prim ministru va avea aceeași soartă. Tot sub ochii noștri.

Azi se împlinesc 168 de ani de la nașterea lui Eminescu. Ne conduce o mână de iresponsabili cu un dispreț suveran față de „popor”.

Hai să ne uităm un pic la o strofă din Împărat și proletar

„Spuneţi-mi ce-i dreptatea?
Cei tari se îngrădiră
Cu-averea şi mărirea în cercul lor de legi;
Prin bunuri ce furară, în veci vezi cum conspiră
Contra celor ce dânşii la lucru-i osândiră
Şi le subjugă munca vieţii lor întregi.”

Vă sună cunoscut? Vă sună actual?

O parte a populației vede cusătura, păpușile, păpușarii. Cealaltă parte privește fascinată la televizor. Acolo unde sunt descrise cu lux de amănunte hainele împăratului.

Care, evident, e gol. Pe 20 ianuarie cei care știu că împăratul e gol ies în stradă. Așa am auzit”, scrie Chirilă pe Facebook, cu referire la protestul programat să aibă loc în București sâmbătă.

Citeşte şi Klaus Iohannis a REFUZAT propunerea PSD de premier interimar

Lovitură pentru PSD! Demisia lui Mihai Tudose, dar şi propunerea de premier interimar au ajuns la Cotroceni.

Însă, preşedintele Klaus Iohannis ar fi refuzat propunerea PSD de premier interimar, în persoana vicepremierului Paul Stănescu. Surse au declarat pentru stiripesurse.ro că şeful statului l-ar prefera pe Mihai Fifor în această funcţie.

Liderii PSD vor discuta mai multe variante pentru conducerea Palatului Victoria. Propunerea urmează să fie votată de conducerea partidului.

Mingea va fi în terenul lui Klaus Iohannis

Șeful statului trebuie să și accepte propunerea PSD. ”Dacă nu o va face, atunci îl suspendăm pe președinte” – au avertizat deja câțiva lideri social-democrați.

„Îmi voi asuma votul pe care îl voi da mâine (marţi, n.r.) după ce se vor discuta mai multe propuneri de premier. Mâine stăm la CExN până iese fumul alb pe coş.

Sigur mâine vor fi mai multe variante de premier”, a anunţat Dragnea, care a arătat că la CExN de marţi va fi stabilit doar numele noului premier propus de PSD.

Întrebat dacă viitorul Cabinet va avea aceeaşi structură ca actualul Guvern, Dragnea a răspuns: „ Ca structură, nu trebuie schimbată structura Guvernului”.

Noul premier al României, nominalizat la ora 11:00

Întrebat dacă actualul ministru al Afacerilor Interne, Carmen Dan, va face parte din viitorul Guvern, Dragnea a spus că acest lucru va fi decis de CExN.

El a menţionat, răspunzând unei întrebări, că membrii CExN nu au spus că aceasta trebuie să facă un pas în spate.

Anterior, senatorul PSD Claudiu Manda a anunţat că, marţi dimineaţă, conducerea social-democraţilor va discuta pentru a decide cine va fi propunerea partidului pentru funcţia de prim-ministru.

Întrebat la finalul şedinţei CExN dacă Mihai Fifor este o variantă de prim-ministru, Claudiu Manda a răspuns: “Mâine, la ora 11,00, discutăm cu colegii cine va fi propunerea pentru funcţia de prim-ministru”.

El a precizat că propunerea de premier va fi decisă de către Comitetul Executiv Naţional al PSD.

“Important este că Mihai Tudose şi ceilalţi colegi rămân în echipă, suntem în continuare o echipă. (…) Premierul a spus foarte clar că este membru de partid, că se subordonează deciziei partidului, Comitetului Executiv, şi că rămâne în echipă”, a spus Manda.

Citeşte şi Marius Pieleanu a dezvăluit cine nu va fi noul prim-ministru!

2 Comments

2 Comments

  1. mary

    2018-01-16T14:16:50+02:00 at 14:16

    E, uite de aia guvernantii nostrii de dupa 1989 au facut ce-au vrut cu tara asta si cu noi , pentru ca suntem precum oile: cu un bat duci toata turma unde vrei tu. Lasa ma ca merge-asa , ne-am obisnuit cu ea – este deviza romanilor . Suntem un neam de slugarnici si prosti. Asa ne trebuie : sa ne vanda si pe noi pentru doi lei !

  2. Petru

    2018-01-16T13:05:13+02:00 at 13:05

    Nu sunt de acord cu ceea ce se intampla, sa ies in strada? Pt ce? Ce obtin?(em). O solutie ar fi alegeri anticipate, dar gred ca tot PSD-ul va face o majoritate, chiar de compromis. Trebuie ca pana la alegerile viitoare, votantii sa fie lamuriti cui sa dea voturile,pana atunci????????

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top