Connect with us
Andreea Bălan, mesaj tulburător după crimele din Caracal! „Am plâns când am ascultat vocea Alexandrei”

Vedete

Ultimă oră! S-a întâmplat din nou. Veștile de ultim moment despre Andreea Bălan.

Andreea Bălan a fost supusă astăzi celei de-a treia operaţii. Vedeta se află în acest moment la Terapie Intensivă!

În mai puţin de două săptămâni, Andreea Bălan a trecut prin trei operaţii grele. În ediţia de joi a emisiunii „Xtra Night Show”, Andreea Bălan a anunţat că astăzi, vineri, se va hotărî dacă va mai fi supusă unei alte operaţii sau dacă va aştepta două-trei săptămâni.

Se pare medicii au luat decizia: cel mai bine este ca Andreea Bălan să fie supusă celei de-a treia intervenţii! Aşa s-a şi întâmplat. Vedeta a ajuns la Terapie Intensivă, după operaţie, iar starea ei pare a fi destul de bună în aceste circumstanţe.

Şi nu spunem asta degeaba, ci pentru Andreea Bălan a ţinut să-şi anunţe admiratorii prin intermediul contului de Instagram că a fost operată pentru a treia oară.

“M-am trezit, sunt ok si sunt atent supravegheata si monitorizata. Operatia a decurs bine si s-au eliminat toate hematoamele. Acum ma “lupt” cu durerea fizica deoarece aceasta operatie ma doare cat celelalte 2 la un loc 😔 Multumesc tuturor pentru mesajele frumoase si de incurajare. Ma ajuta mult… “, au fost cuvintele scrise de Andreea Balan pe contul sau de socializare.

S-a trezit într-o baltă de sânge de la operaţia de cezariană

Andreea Bălan a mers zilele trecute de urgenţă la spitalul unde a născut, după ce s-a trezit într-o baltă de sânge! Cunoscuta artistă a trecut prin clipe de panică atunci când a văzut ce i se întâmplă şi a ajuns în mijlocul nopţii pe mâinile medicilor.

Potrivit surselor www.spynews.ro din cadrul spitalului, Andreea Bălan a ajuns la clinica unde a născut, iar a doua zi a fost operată de urgenţă. Medicii au descoperit că s-au format nişte hematoame sub operaţie şi a fost nevoie urgentă de o nouă intervenţie chirurgicală. Aşadar, vedeta a trecut în mai puţin de două săptămâni prin trei operaţii grele.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top