Connect with us
Uluitor! Cristian Borcea face declarații depre viața din închisoare.”Băteam cu sticla de plastic în ușă, să fugă șobolanii”

Vedete

Uluitor! Cristian Borcea face declarații depre viața din închisoare.”Băteam cu sticla de plastic în ușă, să fugă șobolanii”

Luni, Magistrații Judecătoriei Sectorului 4 au decis să îl elibereze condițonat pe Cristian Borcea. După o perioadă de patru ani și patru luni petrecuți după gratii, omul afaceri este în sfârșit în libertate și se bucură pe deplin.

După cum declară chiar el, această perioadă i-a lăsat urme adânci, peste care va trece cu timpul cu ajutorul copiilor, a celor apropiați și chiar cu ajutor specializat. Deschis din fire, omul de afaceri nu s-a sfiit să povestească cu lux de amănunt perioada și lucrurile prin care a trecut în timp ce a fost încarcerat. Borcea apovestit, printre multe altele, cât de greu i-a fost să scape de ”micile viețuitoare din închisoare”.

”Mi-a fost foarte greu sa fiu privat de libertate. Va spun cu mana pe inima, a fost o perioada care sigur va lasa urme pentru toata viata.

Imi doresc sa ma recuperez pentru familie, pentru copii, dar nimanui nu i-as dori sa treaca prin ce am trecut eu, sa ajunga de pilda sa mearga la toaleta batand cu sticla de plastic in usa, sa fuga sobolanii!

E cumplit! Este un sentiment ca totul se termina pentru tine si cosmarul te urmareste la fiecare pas.”,  a spus omul de afaceri.

Ce probleme de sănătate are

Se pare că acestea nu sunt sigurele probleme. Cristian Borcea spune că ar avea și niște probleme de sănătate pe care le-a acumulat pe parcursul acestor patru ani.

“Arăt bine, știu, asta îmi zice toată lumea. Dar doar pe exterior, pentru că, la interior…”, sunt cuvintele spuse de Cristi Borcea.

Cristi Borcea a putut însă să recunoască că nu este în cea mai bună formă din punctul de vedere al sănătății, suferințele îndurate în închisoare făcându-l mult mai fragil decât fusese vreodată.

Citește și: Mihaela, in vizita la Cristi Borcea: “Copiii nostri sufera enorm pentru el!” Ce spune despre fostul ei sot

Și, la întrebarea amicilor săi, el a recunoscut, sincer, că, la ora actuală, are nevoie de medicamente pentru mai multe afecțiuni de care suferă, el explicându-le acestora că trebuie să înghită, de cel puțin patru-cinci ori pe zi, pastile, cu pumnul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top