Connect with us
Un an de la moartea Ilenei Ciuculete. Ce au făcut Cornel Galeș și rudele cântăreței

Monden

Un an de la moartea Ilenei Ciuculete. Ce au făcut Cornel Galeș și rudele cântăreței

Pe 14 martie 2018 s-a împlinit un an de la moartea Ilenei Ciuculete. Cântăreața de muzică populară avea doar 64 de ani și s-a stins în spital.

Ea a murit din cauza unei ciroze care a evoluat rapid pe fondul hepatitei C, despre care a aflat că suferă foarte târziu.

Cornel Galeș, rămas văduv în urma Ilenei Ciuculete, spunea atunci că boala a avut un debut foarte rapid, iar artista s-a prăpădit într-un timp relativ scurt.

„Pe 21 februarie a debutat o ciroză din hepatită C, dintr-o dată, din senin. Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic.

După aceea a debutat asta, a făcut analize şi s-a dat totul peste cap. Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic. Ni s-a spus că se ia de la manichiură, pedichiură, operaţii, sânge, sex”, a declarat Cornel Galeș.

Moartea ei a provocat un val de durere în inimile celor care au cunoscut-o și iubit-o. Din păcate, cântăreața nu a avut parte de liniște nici după ce a trecut în neființă.

Nu a trecut mult de la înmormântarea Ilenei și fiii acesteia au intrat în conflict cu Cornel Galeș pe tema averii.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea “Agenția VIP”, de la Antena Stars, Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al Ilenei Ciuculete a afirmat că Cornel Galeș nu a împărțit banii obținuți pe vila vândută din București.

Și-a cumpărat un apartament, iar despre restul banilor nu se știe nimic.

Noi am mers de bună credinţă să semnăm… Era normal să ne arate cu cât a vândut vila. A evitat să spună cu cât a vândut vila. Şi bunica, mamaia l-a întrebat…

Nimic despre drepturile de autor. Un avocat mi-a zis că revin de drept moştenitorilor. Ne doare cel mai tare când o vedem pe bunica că plânge că nu şi-a văzut fata înainte să moară. El nu ne-a sunat mai devreme. Sâmbătă ne-a sunat şi ea apoi ea a murit”, a declarat Mugurel Sfetcu, fiul Ilenei.

În cele din urmă, familia cântăreței a decis să-l dea în judecată pe Galeș.

După ce acesta a început să apară public alături de blonda Viviana, cea despre care spune că este șefa sa, rudele artistei au început să-l acuze că doar s-a folosit de Ileana Ciuculete pentru bani.

Fratele Ilenei l-a acuzat pe Galeș că a trăit pe spatele surorii sale și că avea o legătură veche cu blonda Viviana.

Tu ştii că a fost în Germania să-şi cumpere maşină acum vreo şapte ani de zile.

Cu cine crezi că a fost, cu ea a fost în Germania.

Şi a venit din Germania cu jumătate din bani mâncaţi, că a fost de fapt să-şi facă vacanţa, şi spune că nu găseşte în Germania maşină”, și-a continuat Aurel acuzațiile.

Văduvul artistei s-a apărat și a spus că relația sa cu Viviana este pur profesională, dar a precizat că ea i-a fost alături în momente grele.

Această blondă, Viviana, este o femeie extraordinară, am mai spus şi o repet.

Este o femeie atât de puternică şi eu credeam că nu mai există în ziua de astăzi care, pur şi simplu, m-a salvat!

Deci, în perioada aia de început, în care eram acuzat că nu câştig bani, că nu ştiu ce nu fac, fel şi fel de palme primeam de peste tot…

Eu căutam să mă apăr cumva, dar fără să stric relaţia cu ceilalţi, Viviana mi-a întins o mână şi m-a angajat în acest domeniu. Eu nu o cunoşteam dinainte.

Am cunoscut-o în perioada asta tulbure, în care am cunoscut mai multe femei de afaceri din România, a spus Cornel Galeș.

Ileana Ciuculete dezhumată după 7 ani?!

Furioși pe Cornel Galeș, membrii familiei Ilenei Ciuculete au decis să o dezgroape pe aceasta după 7 ani și să o aducă de la cimitirul din Străulești la Craiova.

“Oricum, noi nu o lăsăm acolo. O s-o luăm, la şapte ani o luăm la Craiova”. a spus Aurel Ciuculete.

Mama Ilenei Ciuculete îl acuză și ea pe Cornel Galeș și îi transmite că “Se simte fericit şi ea este în pământ, el se simte fericit acum”.

“Nu m-a anunţat şi pe mine că ea era bolnavă.

Mă păcălea, eu întrebam de ea ce face şi el spunea că face perfuzia acasă, nu la spital.

Trebuia să mă fi anunţat pe furiş de ea, chiar dacă nu voia ea.

Să mă fi dus şi pe mine la spital s-o fi văzut-o şi eu. Şi ea pe mama ei, copiii ei şi fratele ei. Ne-a anunţat în ultimul grad, când a murit.

Probabil nici ei nu s-au aşteptat la o moarte atât de rapidă, probabil se gândea c-o mai ţine aşa, că se face bine”, a mai spus mama Ilenei Ciuculete.

Cornel Galeș a luat foc când a auzit de acest lucru și s-a lansat într-un atac dur la adresa familiei cântăreței,

“Cum poti sa spui tu ca parinte, ca mama sau ca frate asa ceva? Cum poti tu ca fiu sa ceri ca mormantul mamei tale sa fie profanat, deranjat de o toana de-a ta.

Cum sa faci asta dupa un an de zile? Cum sa deranjezi somnul cuiva trecut la cele vesnice? Atunci de ce-i mai spune loc de veci, de ce?!

Cei din familie nu au niciun drept sa solicite deshumarea si mutarea intr-un alt cimitir. Nu au nicio putere sa faca asa ceva, nici mama, fratele si nici copiii.

Eu sunt sotul ei, eu sunt cel care ii tine slujbele, cel care a trait alaturi de ea zi de zi in ultimii 26 de ani si nu voi permite sa se intample una ca asta!

Asta se va intampla peste cadavrul meu! Cat timp sunt in viata, ma voi opune acestei idei!

Toti marii artisti ai tarii, Ion Dolanescu, Ioana Sararoiu si Maria Tanase, se odihnesc in cimitire mari, centrale si cunoscute, pentru ca oamenii sa vina la ei.

Au mai avut si in trecut ideea asta sa o ia si sa o duca la tara, dar asta nu este posibil. In cazul unui artist de talie mare, nu poti sa il duci tu intr-un satuc uitat de lume, doar ca sa iti fie tie bine.

Si, in schimb, sa nu mai ajunga nicio alta persoana la el”, a declarat Cornel Gales pentru WOWbiz.ro.

Două parastase pentru Ileana Ciuculete

Galeș și familia Ilenei s-au întrecut în pomeni cu prilejul împlinirii a un an de la moartea acesteia.

Aurelşi cei doi băieţi ai cântăreţei, Mugurel şi Cristian Sfetcu, au împărţit sâmbătă colivă,  colaci, sarmale de post, iahnie de fasole, ciorbă de praz, mere, colaci şi mucenici, la Craiova.

Aurel a invitat la masa plină cu mâncare mai multe persoane care au iubit-o pe Ileana, iar în amintirea surorii dragi, bărbatul a pus pe peretele din sufrageria casei sale un tablou uriaş, de doi metri şi jumătate, cu chipul artistei care a încetat din viaţă la doar 64 de ani.

La București, Cornel Galeș a organizat un alt parastas.

Slujba de pomenire a început la ora 9.00 și a avut loc la o biserică din Chitila.

După slujbă, apropiații Ilenei și toți cei care au iubit-o s-au deplasat la cimitirul Străulești.

Cornel Galeș a împărțit plapuma și lenjerie la parastasul Ilenei Ciuculete, dar și obiecte vestimentare pentru femei.

De la parastasul Ilenei Ciuculete nu au lipsit nici cântăreaţa Georgiana Lepădat şi soţul ei impresar Lepădat şi Costin Marculescu.

Citește și: La un an de la moartea Ilenei Ciuculete, primul soț al cântăreței trece printr-o nouă tragedie: “S-a dus alături de…

Citește și: Cornel Galeș a făcut mărturisirea! Ileana Ciuculete a refuzat…

Citește și: Dezvăluirea FINALĂ a lui CORNEL GALEȘ! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ileana Ciuculete, în ultimele ei zile

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top