Connect with us

Știri

Un bărbat a intrat cu maşina în secția de Urgențe a Spitalului din Craiova

Clipe de panică la Spitalul Județean de Urgență din Craiova. Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Moldova Nouă, judeţul Caraş Severin, a intrat, sâmbătă seara, cu maşina în Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova, după ce a trecut prin uşile de acces, ajungând într-un zid.

Poliţiştii sunt la faţa locului şi fac cercetări pentru a stabili cauza incidentului în urma căruia singurul rănit a fost şoferul. Pacienţii care se aflau în sala de aşteptare au fost îndepărtaţi de locul accidentului pentru a fi în siguranţă.

Potrivit ISU Dolj, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare pentru a trage maşina din interiorul UPU şi a îndepărta grilajul uşilor sparte.

Bărbatul avea 0.78 pe litru alcool pur în aerul expirat, în urma testării.

Bărbat decedat din cauza gripei. Este a 20-a victimă din acest sezon

Un bărbat de 68 ani, din judeţul Galaţi, a decedat sâmbătă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi din cauza virusului gripal de tip A, subtip H 3, a anunţat duminică, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Liliana Iordăchescu.

Potrivit acesteia, bărbatul nu era vaccinat antigripal şi suferea de boli cronice respiratorii grave.

Este al cincilea caz de gripă înregistrat în judeţul Galaţi şi al treilea deces cauzat de virusul gripal și al 20-lea la nivelul întregii țări.

Până în prezent fuseseră confirmate alte două decese în Galați din cauza gripei. Este vorba despre un bărbat de 53 ani, cu virus gripal de tip A, subtip H3, care a murit la Institutul Oncologic din Iaşi, şi de o femeie de 51 ani, cu virus gripal de tip A, subtip H 1, decedată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi. Alte două persoane, o gravidă de 26 ani şi un bărbat de 60 ani, ambii cu virus gripal de tip A, subtip H3, au fost internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi.

Citește și: Gorj: Accident în Polovragi, cu mai mulţi răniţi

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top