Connect with us
Un Boeing 737 cu 136 a ratat aterizarea - Zeci de răniți

Externe

Un Boeing 737 cu 136 a ratat aterizarea – Zeci de răniți

Un avion comercial Boeing 737, cu 136 de persoane la bord, a intrat vineri în râul St. John’s de lângă Jacksonville, Florida, după ce a aterizat, a declarat un purtător de cuvânt al bazei navale din Jacksonville, dar nu s-au înregistrat victime, relatează Reuters.

Primarul din Jacksonville a declarat pe Twitter că toți cei aflați la bordul aeronavei sunt „în viaţă și contabilizaţi”, dar echipajele lucrează pentru a controla scurgerea de combustibil în apă.

„Avionul nu s-a scufundat. Fiecare persoană este în viață și contabilizată”, a transmis biroul şerifului din Jacksonville pe Twitter.

Zborul care a sosit din Cuba, de la Guantanamo Bay, a intrat în râu la capătul pistei, la ora 19:40, ora locală, au anunţat reprezentanţii bazei aeriene.

Autorităţi: Zeci de răniţi în urma aterizării forţate a unui avion Boeing în Florida

Un avion cu 143 de oameni la bord a ratat aterizarea în SUA și a ajuns într-un râu. Ce au pățit pasagerii

Un avion cu 143 de oameni la bord a ratat aterizarea în SUA și a ajuns într-un râu. Ce au pățit pasagerii

Cel puţin 21 de persoane au fost rănite după accidentul aerian produs în statul american Florida, unde un avion de tip Boeing s-a oprit într-un râu în cursul unei aterizări forţate, anunţă autorităţile, citate de agenţia de presă Reuters.

Avionul Boeing, având la bord 143 de persoane, s-a oprit într-un râu din Jacksonville, Florida, în cursul manevrei de aterizare la o bază militară, în condiţii de furtună.

Biroul şerifului din districtul Jacksonville a transmis că 21 de persoane au fost spitalizate în urma accidentului.

Avionul de tip Boeing 737-800 venea de la Baza navală Guantanamo Bay, având la bord 136 de pasageri şi şapte membri ai echipajului. În condiţii de furtună, aeronava a aterizat forţat, oprindu-se în Râul St. Johns, aflat la capătul pistei Bazei militare Jacksonville.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top