Connect with us
Un chirurg plastician și-a operat soția timp de 14 ani. O voia „perfectă.” Este de nerecunoscut!

Știri

Un chirurg plastician și-a operat soția timp de 14 ani. O voia „perfectă.” Este de nerecunoscut!

Un chirurg plastician și-a dorit să creeze femeia perfectă. După ce a cunoscut-o pe cea care i-a devenit soție, timp de 14 ani i-a făcut o serie de operații estetice, iar rezultatul este incredibil.

Anna Craft are 44 de ani și arată fabulos. Toate privirile sunt ațintite asupra ei atunci când merge pe stradă. În spatele apariției sale fără cusur se află un celebru chirurg din Miami, care a făcut o muncă desăvârșită.

În ultimii 14 ani, acesta și-a petrecut o bună parte din timp pentru a-i „sculpta” corpul partenerei sale de viață.


A intervenit la abdomenul soției, la sâni, dar și la față. Dacă la început era total împotriva acestor intervenții, după nașterea celui de-al doilea copil, Anna i-a cerut ajutorul soțului său.

Prima intervenție a fost făcută la nivelul abdomenului, imediat după sarcină. După această operație, pentru că și-a alăptat copiii, Anna a constatat că i s-au lăsat sânii. Așa că Phillip i-a mărit sânii, apoi a folosit botox și acid hialuronic pentru a avea o față fără riduri.

„La începutul căsniciei noastre, nu am avut nicio dorință ca Phillip să îmi facă ceva. Dar, de asemenea, avem doar 20 și ceva și chiar nu aveam nevoie de Botox”, a dezvăluit Anna pentru Huffington Post.

După nașterea celor doi copii în 2005, Anna se îngrășase 25 de kilograme. Atunci a intervenit soțul său, care a observat că nu îi mai are pielea la fel de fermă ca înainte de sarcini. Femeia își pierduse mult încrederea în sine, iar operațiile au ajutat-o mult.

Anna după operații

Anna și Phillip s-au căsătorit în 1997

„Ne-am întâlnit când Phillip era la facultate, însă nu își alesese specializarea. Când ne-am cunoscut, tatăl lui era chirurg plastician în spitalul în care eu lucram. Tatăl lui este un chirurg uimitor. Nu este nevoie să spun că nu am fost surprinsă când Phillip a decis să aleagă această specializare”, a mai spus Anna.

Iar schimbările Annei sunt vizibile cu ochiul liber. A ajuns să se simtă extrem de bine în pielea sa.

 

Poveștile incredibile ale oamenilor dependenți de operații estetice

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top