Connect with us
Un miliardar de 65 de ani a murit în timpul operației de mărire a organului genital

Externe

Un miliardar de 65 de ani a murit în timpul operației de mărire a organului genital

Un bărbat miliardar în vârstă de 65 de ani a murit în spital în timpul operației de mărire a organului genital. Pe numele său, Ehud Ayre, și-a dorit să-și îmbunătățească performanțele sexuale, însă din păcate a suferit un infarct și nu a putut fi resuscitat.

Ayre era unul din cei mai bogați oameni de afaceri din Israel, iar vestea morții sale a fost dată de un prieten apropiat. Acesta a povetit ca bărbatul se internase pentru operația de mărire de penis, însă acesta nu a supraviețuit. Cauzele probabile ale morții sunt anestezia sau inima slăbită.

Ehud Arye Laniado, miliardarul  care a murit în urma unei operații de mărire a organului genital

Ehud Arye Laniado, în vârstă de 65 de ani, s-a stins din viață după ce a suferit un infarct în timpul operației de mărire a organului să genital. Acesta s-a operat la o clinică privată din Franța. Expertului în diamante se pare că soarta i-a fost cruntă, făcând un atac de cord imediat după ce o substanță i-a fost injectată în organul genital, potrivit presei belgiene, scrie Fanatik.

„Un nemaipomenit om de afaceri. Cu o profundă tristețe confirmăm că fondatorul companiei Ehud Arye Laniado a decedat”, a spus purtătorul de cuvât al firmei miliardarului.„După ce a trăit o viață excepțională, Ehud va fi adus din nou acasă în Israel pentru a-și odihni somnul de veci. El va fi mereu în amintirea noastră”, a afirmat un prieten bun.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top