Connect with us
Un specialist explică ce s-ar fi putut întâmpla cu Michael Schumacher, după ieșirea din comă

Sport

Un specialist explică ce s-ar fi putut întâmpla cu Michael Schumacher, după ieșirea din comă

În urmă cu cinci ani, fostul campion mondial la Formula 1 Michael Schumacher a suferit un accident foarte grav la schi, care l-a lăsat în comă.

De la acel moment, foarte puține amănunte sunt știute despre starea sa de sănătate, familia acestuia preferând să mențină o discreție totală.

S-a spus despre el că a ieșit din comă undeva în anul 2014 și că poate comunica cu cei din jur și că este perfect conștient.

Cu toate acestea, nimeni nu l-a mai văzut pe german de la momentul accidentului, iar unele voci susțin că starea acestuia ar fi una foarte gravă.

În 2016, managerul lui Schumacher, Sabine Keehm, preciza că „starea de sănătate a lui Michael nu este o problemă publică, deci nu vom comenta acest aspect nici de acum înainte.

Trebuie să-i protejăm intimitatea. Din punct de vedere legal şi pe termen lung, orice anunţ privind starea sa de sănătate i-ar reduce spaţiul intim”

Conform unor estimări recente, în cei patru ani trecuţi de la momentul accidentului, facturile medicale plătite de familia Schumacher au depăşit 20 de milioane de euro.

În prezent, el s-ar afla la reședința familiei din Lausanne, unde ar fi în continuare sub supraveghere medicală.

Profesorul Steven Laurey, unul dintre cel mai bine cotati specialisti din lumea medicală, a dezvăluit ce s-ar fi putut întâmpla cu Schumacher, după accidentul de la schi.

„Din punct de vedere medical, Michael Schumacher nu mai este de mult în comă. Coma durează câteva zile sau câteva săptămâni.

Recuperarea după comă trebuie să fie într-un timp relativ scurt.

Creierul își poate reveni chiar și după un an sau mai mult, dar evoluția este foarte lentă, iar prețul este o imensă muncă pentru reabilitare.

În alte cazuri grave, iar cel al domnului Schumacher este unul grav, creierul este atât de afectat, încât recuperarea intelectuală este puțin probabilă. Timpul este împotriva noastră„, a precizat acesta.

Citește și: Ce a făcut fiul lui Schumacher, la cinci ani de la accidentul tatălui său

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top