Connect with us
Unul din prietenii lui Meghan Markle rupe tăcerea: "A fost făcătură ... "

Vedete

Unul din prietenii lui Meghan Markle rupe tăcerea: „A fost făcătură … „

Dezvăluiri de ultim moment ies la iveală despre tatăl lui Meghan Markle. Unul din prietenii apropiați ai ducesei a vorbit despre asa zisa operație de inimă a lui Thomas Markle.

În ultimul moment, tatăl lui Meghan Markle a anunțat că nu va putea ajunge la nunta ficei sale. Motivul invocat a fost că tatăl ducesei ar avea probleme grave cu inima.

Recent, unul dintre prietenii lui MegHan a ieșit în față și a făcut dezvăluiri. Acesta a spus că totul a fost doar o făcătură și un motiv pentru ca Thomas Markle să nu meargă la nuntă.

Aceeași sursă apropiată ducesei a declarat că tatăl lui Meghan nu a fost niciodată bolnav și nu are probleme de inimă. Un motiv pentru care Thomas a făcut acest lucru a fost acela de a atrage simpatia unor oameni.

„Întreaga poveste despre tatăl lui Meghan care a suferit o intervenție chirurgicală la inimă a fost făcută”, a spus sursa.

Megan Markle a fost mințită?

„A trebuit să vină cu un motiv suficient de bun pentru a nu participa la nunta ei și pentru a evita orice altă stânjenire după ce fotografiile realizate au devenit publice”, mai preciează sursa respectivă.

Într-un interviu recent dat postului de televiziune ITV, în cadrul emisiunii Good Morning Britain, Thomas Markle a declarat că a fost internat în Centrul Medical Sharp Chula Vista, la doar câțiva kilometri nord de granița mexicană din Tijuana.

Fostul director de lumini susține că acolo a primit un stent. Numai că atunci când jurnaliștii britanici au fost la centrul medical pentru a verifica informația, medicii de acolo au spus nu au avut niciun pacient cu numele de Thomas Markle.

Mai mult decât atât, medicii au declarat că Thomas Markle nu a fost niciodată internat în Centrul Medical Sharp Chula Vista.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top