Connect with us

Vedete

Va intra iubitul Elenei Udrea la Exatlon?

Pe Internet circulă o informație potrivit căreia iubitul Elenei Udrea ar dori să participe la Exatlon România.

Conform wowbiz.ro, iubitul fostului ministru al Turismului este un fan înfocat al emisiunii de la Kanal D și un extrem de bun sportiv.

Acesta a vrut să intre în echipa Faimoșilor din sezonul 2 și, conform aceleiași surse, nu ar mai fi fost alături de Udrea când autoritățile din Costa Rica au arestat-o pe stradă.

Deocamdată nu se știe nimic sigur despre participarea lui Adrian Alexandrov în reality-show-ul de la Kanal D, căci informația nu este confirmată 100% de nicio parte.

Anunț despre Elena Udrea din spatele gratiilor

Mişcare de ultimă oră a Elenei Udrea, aflată într-un penitenciar în Costa Rica. Fostul ministru al Turismului a cerut prin avocatul său, Veronel Rădulescu, ca denunţătorii din dosarul Hidroelectrica, Dinu Pescariu și Ana Maria Topoliceanu, să fie puşi sub urmărire penală.

Elena Udrea, care a fost ridicată de pe stradă de Interpol la începutul lunii octombrie, este acuzată că a primit cinci milioane de dolari mită pentru a interveni la Ministerul Economiei și la Hidroelectrica pentru ca firma lui Bogdan Buzăianu să beneficieze de tarife preferențiale.

DNA clasase faptele pentru care erau acuzați Dinu Pescariu și Ana Maria Topoliceanu în acest dosar, potrivit antena3.ro.

De asemenea, procesul în care Elena Udrea este acuzată de procurorii DNA cu privire la finanțarea campaniei pentru alegerile prezidențiale din 2009, continuă în instanța din București.

Procurorii DNA au dispus în luna iulie a anului trecut trimiterea în judecată, sub control judiciar, a Elenei Udrea. Fostul ministru este acuzat de implicarea directă în campania lui Traian Băsescu pentru alegerile prezidențiale din 2009. Acuzațiile sunt de instigare la luare de mită și spălare a banilor. În acest dosar e vizată și Ioana Băsescu.

Pe 5 octombrie, avocatul Veronel Rădulescu a declarat că Elena Udrea şi Alina Bica au declarat recurs la decizia de arestare luată de o instanţă din Costa Rica, susţinând că procedura de extrădare este complexă.

„Au calea de atac a recursului faţă de decizia judecătorilor din Costa Rica care a fost luată ieri, recurs care a fost şi declarat deja, din câte cunosc eu, şi urmează ca în zilele următoare să fie judecat.

Procedura de extrădare este complexă. În perioada următoare, statul român trebuie să trimită întreaga documentaţie care stă la baza cererii de extrădare. Tot în cadrul acestei proceduri, vor fi formulate apărări de către avocatul Elenei Udrea din Costa Rica.

Vor fi invocate aspecte privind statutul de refugiat pe care l-a obţinut în Costa Rica, privind starea ei de proaspătă mămică şi că trebuie să crească un copil care are cetăţenia costaricană. Apărări privitoare la procedurile judiciare care s-au desfăşurat în România şi în baza cărora a fost condamnată, proceduri prin care i s-au încălcat drepturi fundamentale, dreptul la un proces echitabil, dreptul la apărare.

Cererea de arestare preventivă a avut la bază un mandat internaţional de arestare. Fondul cererii de extrădare nu se putea judeca ieri. Ieri s-a judecat doar forma în care va fi prezentată instanţei pentru judecarea cererii de extrădare”, a spus Veronel Rădulescu, care este avocatul Elenei Udrea în România.

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top