Connect with us
Incendiu în Vaslui. Pompierii au fost anunțați că în imobil s-ar fi afla două persoane, oameni ai străzii, care se adăposteau printre gunoaie

Știri

Incendiu în Vaslui: Un bărbat a fost găsit carbonizat

Incendiu în Vaslui. Un bărbat din Vaslui a fost găsit carbonizat într-o casă părăsită după ce a dat foc la deșeuri pentru a se încălzi. Pompierii au căutat și o a doua victimă care ar fi locuit în același imobil.

Trupul bărbatului care locuia ilegal în acel imobil, a fost găsit de pompieri sub niște deșeuri, informează reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Bărbatul ar fi dat foc la mai multe materiale plastice şi cartoane ca să se încălzească. Flăcările s-au extins însă, în întregul imobil. Pompierii au fost chemați de un vecin, după acesta a observat că flăcările cuprinseseră întreaga casă. Imobilul era situat pe strada Alexandru cel Bun, din municipiul Vaslui.

Incendiu în Vaslui: În imobil se adăposteau doi oameni ai străzii

”Persoana care a anunţat incendiul a precizat că în interiorul imobilului se află doi fraţi, care se adăposteau acolo, în special pe timpul nopţii. Însă, în urma căutărilor făcute sub gunoaie, care depăşeau înălţimea de un metru, nu a fost găsit decât trupul carbonizat al unui singur bărbat, celălalt fiind, probabil, plecat de acasă”, a declarat, responsabilul mass-media al ISU Vaslui, Petru Iftene, potrivit news.ro.

Citește și: Accident în Vaslui. Un bărbat venit de la muncă din Germania a murit în fața soției

Acesta este a doilea incendiu din Vaslui care s-a soldat cu o victimă, în ultimele 24 de ore. Un bătrân de 73 de ani a muti într-un incendiu similar, după ce casa i-a luat foc de la o sobă supraîncălzită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top