Connect with us
Acești nativi sunt bulversați de o fostă iubire care vrea să revină în viața lor sau sunt “atrași” intr-o aventură sentimentală.

Horoscop

Viața unei zodii va fi bulversată până duminică! Ce i se întâmplă ei și celorlalți nativi

Până la finalul acestei săptămâni, această zodie va avea de furcă în ceea ce privește viața sentimentală.

Până duminică, Venus, planeta Iubirii, se va afla în zodia Vărsător și în casa Trecutului și a secretelor din astrograma generală a acestei zodii, spune astrologul Oana Hanganu.

Acest tranzit astral poate readuce o fostă iubire în viața nativilor, punând în pericol actuala relație. Revenirea unei foste iubiri îi poate bulversa și pe nativii singuri, care ar trebui să își amintească nu doar clipele frumoase, ci și motivele care au dus la despărțire.

Dar Venus în Vărsător poate însemna, pentru ei, și o iubire secretă sau o discreție care altora le pare exagerată, legată de viața personală.

Zodia care va fi bulversată din punct de vedere sentimental până duminică este zodia Pești.

Ce se întâmplă până duminică cu celelalte zodii

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 5-11 februarie 2018. Venus intră în Pești. Venus este planeta Iubirii, dar și”Micul Benefic”.

Află pentru cine aduce noroc în dragoste și  pentru cine aduce noroc la bani!

Horoscopul săptămânii 5-11 februarie 2018 anunță o perioadă cu un singur eveniment astrologic important, care va avea loc în weekend.

Este vorba de  intrarea planetei Venus în zodia Pești, în noaptea dinspre sâmbătă spre duminică. Venus va rămâne în semnul Peștilor până în 7 martie, iar tranzitul său prin această zodie de apă îi va influența în special pe cei născuți în Taur și Balanță (zodii patronate de Venus) și pe nativii Pești.

Aflată în Pești, Venus va aduce romantism în relații și va diminua spiritul practic în administrarea resurselor financiare sau va accentua generozitatea și spiritul de sacrificiu.

Dar, până în weekend, săptămâna va fi influențată de tranzitul Lunii prin Balanță în ziua de luni, după care Luna va “traversa” zodiile Scorpion, Săgetător și Capricorn.

Duminică, Luna va fi în Capricorn, alături de Saturn și Pluton, punând accent pe maturitate, seriozitate și responsabilitate.

Tot duminică, 11 februarie,  Venus va părăsi zodia Vărsător pentru a intra în Pești. Venus este “Micul Benefic”, aducător de oportunități financiare, dar și”planeta Iubirii”.

Află pentru cine va aduce noroc în dragoste și pentru cine va aduce noroc la bani! Citește previziunile complete, apăsând pe zodia ta!

HOROSCOP BERBEC | HOROSCOP TAUR | HOROSCOP GEMENI | HOROSCOP RAC | HOROSCOP LEU | HOROSCOP FECIOARA | HOROSCOP BALANTA | HOROSCOP SCORPION | HOROSCOP SAGETATOR | HOROSCOP CAPRICORN | HOROSCOP VARSATOR | HOROSCOP PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top