Connect with us
VIDEO: Imagini care ne topesc inimile. Ce face un băiețel când se apropie de Papa Francisc

Spiritualitate

VIDEO: Imagini care ne topesc inimile. Ce face un băiețel când se apropie de Papa Francisc

Un baietel ne topeste inimile tuturor atunci cand se apropie de Papa Francisc si… nu mai vrea sa plece!

Se stie ca cei mici au mai mult curaj decat adultii, lucru care este extrem de vizibil in filmuletul urmator. Un pusti indraznet s-a dus si a vorbit putin cu Papa Francisc, la un eveniment religios ce a avut loc la Vatican.

Papa este celebru pentru popularitatea sa in randul cetatenilor si pentru faptul ca este extrem de modest si foarte deschis fata de schimbarile prin care trece societatea.

El s-a remarcat si pentru apropierea fata de oameni, in special fata de copii, cu care a vorbit la fiecare eveniment public.

Asa ca nu a fost deloc o surpriza ca Papa Francisc a schimbat cateva vorbe cu baietelul care s-a apropiat de el. Suveranul pontif l-a binecuvantat si l-a mangaiat pe cap. In acest timp, ceremonia continua cu diverse discursuri.

Cand a venit momentul ca Papa sa isi tina discursul, a inceput si momentul cheie al filmarii: copilul nu se mai dadea plecat de langa Suveranul pontif.

Desi cei din jur incercau sa ii explice sa coboare de pe scena si il ademeneau cu dulciuri, pustiul ii ignora complet, fiind interesat doar de persoana Papei.

Copilul a facut chiar si un gest emotionant: l-a imbratisat pe Papa, in timp ce acesta isi sustinea discursul. Cu un zambet discret, Suveranul pontif l-a mangaiat pe cap si l-a lasat pe copil sa se miste in voie. Ceea ce a si facut! S-a asezat chiar si pe scaunul pe care a stat Papa Francisc!

VEZI IN VIDEO CAT DE SIMPATIC E BAIETELUL SI CUM REACTIONEAZA PAPA!

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top