Connect with us
Vreme severă în București. Urgia lovește Capitala, meteorologii au emis cod galben

Vremea

Vine FURTUNA! Ce se întâmplă cu vremea în București, vineri, la prânz

Vremea se strică în București. Meteorologii au anunțat că în Capitală și în zonele limitrofe, vineri, 27 aprilie, se vor produce ploi torențiale, însoțite de grindină și de vijelii.

ANM a avertizat că urmează o nouă furtună în Capitală și că în doar câteva ore, vremea se va modifica. Femomenele extreme încep în jurul orei 14:00 și vor dura până la ora 17:00.

Furtuni de scurtă durată s-au produs astăzi și în județul Constanța.

Citește și: Cum va fi vremea de 1 mai 2018 la mare, la munte și în celelalte regiuni ale țării

Citește și: Prognoza meteo pentru perioada 23 – 29 aprilie. Vremea se schimbă radical

Vremea în București și în țară, pe 27 aprilie

Valorile termice vor marca o scădere în cea mai mare parte a ţării, astfel că în jumătatea de nord se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei, în timp ce în restul teritoriului vor fi totuşi în continuare cu mult mai ridicate, cu precădere în Oltenia şi Muntenia.

Potrivit ANM, cerul va fi variabil, însă pe parcursul zilei în sud şi sud-est precum şi în zonele montane vor fi înnorări temporar accentuate şi pe arii restrânse se vor semnala averse şi descărcări electrice.

Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în regiunile extracarpatice şi la munte, în special pe creste, iar în partea a doua a intervalului şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 şi 28 de grade, iar cele minime între 3 şi 15 grade.

Presiunea atmosferica va creşte.

Sâmbătă şi duminică însă va fi din nou foarte cald, anunţă prognoza meteo de la ANM.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top