Connect with us
Viorica Dăncilă: Fac apel la Președintele României să nominalizeze un Premier

Politic

Viorica Dăncilă: Fac apel la Președintele României să nominalizeze un Premier

Viorica Dăncilă a oferit primele declarații după ce guvernul a fost demis. PSD nu mai vrea la guvernare până la alegerile prezidențiale.

Viorica Dăncilă a declarat, joi, după ce moțiunea de cenzură a trecut, că nu renunță la candidatura la alegerile prezidențiale. Liderul PSD a afirmat că și în 2016 formațiunea a venit din opoziție și a avut un scor mare.

„Vom intra în turul al doilea, mergem cu candidatura la prezidențiale înainte. Sâmbătă vom avea relansarea candidatului. Dacă ne amintim în 2016 PSD a venit din Opoziție și a avut un scor foarte mare”, a declarat Viorica Dăncilă, după ce moțiunea de cenzură a trecut în Parlament.

Liderul PSD a susținut că va veni cu un program pentru alegerile prezidențiale.

Moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului. Au fost 238 de voturi pentru, 4 împotrivă.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top