Connect with us
Viorica Dăncilă trage cu TUNUL în Guvern Orban: Asta este guvernarea ZERO

Politic

Viorica Dăncilă: „Nu îmi e frică de moțiunea de cenzură”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, după ședința PSD, că nu se teme de moțiunea de cenzură a Opoziţiei.

„Nu îmi e frică de moțiunea de cenzură”, a spus Dăncilă.

Și liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că nu crede faptul că moţiunea de cenzură a Opoziţiei are şanse de reuşită, în condiţiile în care niciun social-democrat nu ar vota.

Viorica Dăncilă, declarație neașteptată despre amnistie și grațiere

Premierul Viorica Dăncilă le-a spus jurnaliștilor, în contextul unei eventuale OUG privind amnistia și grațierea, că nu poate face o declarație anume, pentru că nu a discutat cu o anumită persoană.

Reporter: O ordonanță pe amnistie și grațiere…

Viorica Dăncilă: Nu s-a vorbit despre acest lucru, nu am discutat cu nimeni despre acest aspect.

Reporter: Emiteți o astfel de ordonanță?

Citește și: A demisionat! Vestea care a luat pe toată lumea prin surprindere

Viorica Dăncilă: De ce îmi cereți să discut despre un subiect despre care nu am discutat nici cu o anumită persoană, nu l-am avut nici pe ordinea de zi a Biroului Permanent Național. (Subiectul, n.red.) Apare, dar eu v-am spus că nu am avut pe ordinea de zi acest lucru. În momentul în care iei o decizie trebuie să ai toate elementele pentru a lua o decizie pozitivă sau negativă. În momentul în care nu am aceste elemente, nu am avut discuții despre acest aspect nu am ce.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni că i-a cerut vicepremierului Paul Stănescu să demisioneze din guvern, dar acesta ”nu a dorit să-și dea demisia”.

“Am discutat despre demisie cu domnul Paul Stănescu, i-am solicitat acest lucru. Domnul vicepremier Paul Stănescu nu a vrut să îşi dea demisia”, a spus Dăncilă, la Parlament.

Viorica Dăncilă a mai spus că i-a trimis președintelui Iohannis cererile pentru revocarea lui Paul Stănescu și Lucian Șova, dar președintele nu a semnat decretele.

La rândul său, Liviu Dragnea, a spus luni că demisia lui Paul Stănescu „e problema lui, nu mă interesează”. „Nu mai vreau să comentez acest subiect, îl faceti mult prea important față de cât este”, a precizat el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top