Connect with us
Viorica Dăncilă: Paul Stănescu, președinte executiv al PSD

Politic

Viorica Dăncilă: Paul Stănescu, președinte executiv al PSD

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, marți, că în Biroul Permanent Național (BPN) PSD s-a decis ca președinte executiv al formațiunii să fie Paul Stănescu, că BPN se va întruni în fiecare zi de luni, iar CEX în fiecare lună.

„Am avut azi Biroul Permanent Național, întâlniri cu grupurile PSD. Discuțiile s-au purtat pe rezultatul alegerilor. Am înțeles cu toții semnificația votului și am dispus să avem o analiză în partid, să vedem care sunt greșelile pe care le-am făcut. Am hotărât ca funcția de președinte executiv să fie ocupată de Paul Stănescu, Biroul Permanent Național să se întâlnască în fiecare luni a săptămânii, iar CEx să se întrunească o dată pe lună”, a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a precizat că la ședințele Comitetului Executiv Național PSD vor participa și miniștri, pentru a avea o bună comunicare între Guvern și partid.

„Este o perioadă dificilă și să putem să ne apropiem de cetățeni, să vorbim dspre soluțiile pe care le putem oferi economic și social. Am ascultat punctul de vedere al deputațilro și senatorilor. Consider că acesta este modul în care trebuie să procedăm să ascultăm fiecare deputat și senator pentru a avea o concluzie care să fie pliată pe ceea ce vor cetățenii”, a completat Viorica Dăncilă.

Fostul vicepremier Paul Stănescu se numără printre semnatarii scrisorii din septembrie 2018 în care aceștia cereau demisia lui Liviu Dragnea de la șefia PSD și din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Declarația a mai fost semnată de Gabriela Firea și Adrian Țuțuianu, care apoi, din acest motiv, a fost exclus din PSD.

Ulterior CEx al PSD a decis înlocuirea sa din funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării cu Ilan Laufer, propunere refuzată la acel moment de președintele Klaus Iohannis. În acest context, Paul Stănescu a demisionat din funcțiile deținute în Guvern.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top