Connect with us
(SURSE) Viorica Dăncilă preia conducerea PSD. După ce Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare

Politic

OFICIAL. Viorica Dăncilă preia conducerea PSD. După ce Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare

Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare astăzi, 27 mai 2019, la 3 ani și 6 luni cu executare. Conform unor surse citate de Antena 3, Viorica Dăncilă va prelua astăzi șefia Partidului Social Democrat, conform unor discuții avute pe parcusul nopții între liderii PSD. Liderii PSD confirmă că Dăncilă va fi noua șefă PSD.

Viorica Dăncilă, confirmată de liderii PSD ca șef la partidului

Liderii PSD au confirmat că Viorica Dăncilă va fi noua sefă PSD!

Viorica Dăncilă este Președinte Executiv al Partidului, iar sursele afirma că aceasta va fi noua sefă a Social Democraților până când se va organiza un CEX care va alege un nou lider PSD.

Unda de șoc primită astăzi de social democrați, este o a doua lovitură de imagine, după ce PSD a pierdut alegerile Europarlamentare și s-a clasat pe locul doi după PNL.

De asemenea PSD a primit și o a treia lovitură din partea electoratului român, care a ieșit masiv la vot și a validat referendumul inițiat de Klaus Iohannis. 81% dintre cei care au participat la vot au răspuns „DA”, la cele două întrebări. Chiar dacă referendumul este consultativ și este puțin probabil ca acesta să producă efecte juridice, policienii au aflat răspunsul hotărât al românilor în cazul legilor justiției și al modului de guvernare.

Ședintă de Urgență la PSD

Liderii PSD se reunesc luni la Comitetul Executiv al partidului și cine va fi noul sef la partidului

Liderii PSD se reunesc luni la Comitetul Executiv al partidului și cine va fi noul sef la partidului, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat

Liderii PSD au convocat o ședință de urgență în care fac planurile pentru viitor, acum că au rămas fară conducătorul partidului. Surse din interiorul partidului, spun că Viorica Dăncilă va fi noua sefă interimară PSD.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. t. Turtoi

    2019-05-27T15:47:14+03:00 at 15:47

    Gata. Acum Anca Alexandrescu, omul din spatele tuturor (Dancila, Dragnea, Rovana Plumb si etc) se poate concentra doar pe Dancila. Sa vezi succese de acum. Sa vedem acum cate amazoance mai reinvie in Romania.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top