Connect with us

TV

Vladimir Drăghia, pus la zid de fanii Exatlon: „O face pe familistul că dă bine la public!”

Exatlon intră în linie dreaptă și doar opt concurenți au mai rămas în competiție. Fanilor Faimoșilor și Războinicilor li s-a dat termen de 5 zile pentru a-și vota favoritul, iar telespectatorii s-au pus pe dat SMS-uri de susținere.

Cum era de așteptat, cele două tabere au intrat în conflict pe Facebook. Vladimir Drăghia și Ionuț Sugacevschi sunt în topul preferințelor fanilor, dar Faimosul nu este văzut deloc cu ochi buni de susținătorii celor în albastru.

Un fan al Războinicilor a postat un mesaj dur al adresa acestuia, care a adunat peste 200 de aprecieri. Iată ce spune:

Draghia a facut înot, dar performanțele lui erau mediocre. N-a luat medalii internationale si nici ca Ian Thorpe n-a ajuns, asa ca dat-o pe actorie.

De atata „talent” si acolo a dat gres. Cine ma contrazice ca-i nu-i actor ratat, sa-mi zica: l-a vazut la vreun show din asta pe Marcel Iures sau pe alti actori adevarati?

Nu, doar astia de nivel sub mediocru precum Draghia, Varciu. Actorii nostri de calibru obtin premii la Cannes si Berlin, nu se duc la ca pomanagii la TV.

Oportunist din fire, Draghia a inceput sa faca din participarea la emisiuni o meserie. Nu e show TV fara arogantul Draghia. Pai de ce sa faca foamea, dar mai ales setea, cand ii place atat de mult alcolul?

Profitor, intrigant, parsiv, insinuant precum un sarpe, micutul cu aspect hiena si-a aratat la emisiunea Exatlon adevaratul „caracter”.

Draghia s-a coalizat cu Kirita desi il detesta, i-a cantat in struna, s-a ridicat umil de pe scaun sa se aseze bulibasa. Vazand ca publicul il taxeaza indirect pe Kirita prin eliminarea lui Bulimar, s-a lepadat de King Kong.

Kirita era macar asumat, pe cand asta-i un pervers cu 2 fețe care s-a abtinut si si-a infranat pornirile golanesti dar tot are scapari.

Draghia are ura pe Ionut fiindca asta-i cel mai bun atlet. Îl tot provoaca pe Ionut de oftica ca-i pe primul loc in clasament. 

Închei cu o fraza rostita de Draghia la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Draghia fin catre Gina Pistol: „-M-am basit!” Publicul atunci l-a scos afara. Acum Draghia si-a invatat lectia si o face pe familistul ca da bine la public. Asa-i de drag de familie, ca a fost si la „Ferma vedeteloralte luni.

Comentariul său a stârnit foarte multe răspunsuri din partea altor fani ai emisiunii. În vreme ce unii i-au dat dreptate, alții l-au criticat și au sărit în apărarea lui Vladimir Draghia.

„Ce vă mai roade invidia! Votam Vladimir 14!”, este unul dintre răspunsuri.

Citește și: Drăghia și-a ieșit din minți! Faimosul s-a enervat pe Războinici

Citește și: Exatlon 6 mai: Update: Războinicii ies la cumpărături!

2 Comments

2 Comments

  1. Eu

    2018-05-07T18:15:34+03:00 at 18:15

    Hai sictir! Este bun agramatul de moldovean , care scuipa si da picioare n cap,barfeste non stop si ameninta femeile! Vai de capul vostru! Si cel care a postat porcariile alea despre Draghia are cont fals!Mare caracter!D aia tara este condusa de psd, pt ca voteaza incompetenti ca voi!

  2. Tuturici Ioan Liviu

    2018-05-07T17:44:34+03:00 at 17:44

    Draghia este „Opottunist, profitor, intrigant, parsiv, insinuant precum un sarpe, micutul cu aspect de hiena si-a aratat la emisiunea Exatlon de sambata seara adevaratul „caracter”. Un astfel de „caracter” nu are ce cauta in competitii sportive, unde este dorit „fair-play”-ul. Normal ar fi sa se retraga sau sa fie eliminat

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top