Connect with us
Vocea Romaniei revine cu primul episod din sezonul 6, vineri, 9 septembrie, de la ora 20.30. Show-ul muzical este difuzat de Pro TV.

TV

Vocea Romaniei, 9 septembrie. Prima editie din sezonul 6, la Pro TV

Vocea Romaniei revine vineri, 9 septembrie 2016, cu primul episod din sezonul 6. Concursul muzical difuzat de Pro TV va aduce noi reguli incepand cu acest sezon.

Astfel, noul sezon al show-ului muzical vine cu  runda knockout-urilor, in care fiecare antrenor va intra cu cate noua concurenti. Toti vor pregati cate o piesa, dar vor urca in ring, pe rand, cate trei, afland de la antrenori, inainte de a intra pe scena, cu cine urmeaza sa se lupte. Fiecare antrenor va avea dificila misiune de a alege un singur concurent dintre cei trei. La finalul rundei de knockout-uri cele patru echipe vor ramane doar cu cate trei membri.

Totodata, in etapa auditiilor pe nevazute, scaunele antrenorilor se vor intoarce indiferent daca un concurent merge mai departe sau nu. Toti vor afla parerile lui Tudor Chirila, Smiley, Marius Moga si Loredanei Groza vizavi de presatia lor.

De asemenea, in sezonul 6, antrenorii pot salva cate doi concurenti din celelalte echipe, in etapa duelurilor.

Vocea Romaniei – 9 septembrie, sezonul 6, episodul 1

Sezonul sase va debuta cu o surpriza de proportii din partea antrenorilor, un moment emotionat, dar in acelasi timp plin de forta si determinare, care ii va cuceri pe romani. Si, dupa un inceput care va prefigura lupta apriga pentru marele trofeu, spectacolul va continua cu replici savuroase, melodii precum Purple rain, Supergirl sau Born to be wild, interpretate fabulos, distractie si momente memorabile.

Tot vineri vom face cunostinta cu o concurenta care a avut colaborari cu renumitul DJ ATB si a urcat pe aceeasi scena cu artisti internationali precum Pink, Kelly Rowland sau Nicole Scherzinger, dar si cu o concurenta care a facut parte dintr-o trupa romaneasca de succes. Surprizele vor continua si pentru Smiley, care va face o cerere inedita si va fi tinut in suspans in asteptarea raspunsului, transmite Pro TV.

In prima editie a noului sezon Vocea Romaniei vom afla si cui apartin urmatoarele replici, contextele in care au fost spuse si de ce au starnit hohote de ras: ”Eu nu vorbesc cu dumneavoastra, ca nu v-ati intors!”, ”Esti facuta pentru echipa mea, dar nu m-am intors.” sau ”Tu vorbesti mai mult decat noi, greierasule!”

Vocea Romaniei – Prima editie din sezonul 6 la Pro TV

„Sezonul sase va incepe ca un rollercoaster si cred ca va fi un show tot mai intens. Trecem prin multe rasturnari de situatie, prin momente amuzante si emotii incredibile. E palpitant sa urmaresti show-ul si sa descoperi pe parcurs toate intamplarile. Sunt multe faze in care am ras noi foarte tare, sunt multe faze in care au ras concurentii de noi si de care, probabil, va rade toata lumea in fata televizorului. Si, nu uitati: in fiecare vineri e Vocea Romaniei!”, a spus Smiley.

Vocea Romaniei, sezonul 6 este difuzata la Pro TV, vineri, 9 septembrie, de la ora 20.30. Show-ul poate fi urmarit online si pe voyo.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top