Connect with us
Vremea 27 august - 10 septembrie. Ce anunță prognoza meteo pentru urmatoarele 2 săptămâni

Vremea

Vremea 27 august – 10 septembrie. Ce anunță prognoza meteo pentru urmatoarele 2 săptămâni

Meteorologii au anunțat vremea pentru următoarele 2 săptămâni: 27 august – 10 septembrie. Prognoza meteo anunță schimbări semnificative ale vremii. Vine o perioadă cu zile caniculare, însă nu vor lipsi furtunile.

Luna septembrie 2018 va avea vreme caniculară, cu precipitații mai reduse cantitativ decât în restul anului.

În nord și-n centru vor fi temperaturi normale, caracteristice unei luni de septembrie, iar în restul țării va fi mai cald. Precipitațiile continuă să fie deficitare în sud, est, vest.

Prognoza meteo pentru următoarele 2 săptămâni

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI

Valorile termice medii se vor situa în jurul normei climatologic ă sau pot fi ușor mai scăzute decât acesta local în vestul țării și vor fi în general mai ridicate decât normalul perioadei în restul teritoriului, cu abateri mai mari îndeosebi în regiunile estice.

Săptămâna 27 august – 3 septembrie 2018

Valorile termice medii se vor situa în jurul normei climatologică sau pot fi ușor mai sc ăzute decât acesta local în vestul țării și vor fi în general mai ridicate decât normalul perioadei în restul teritoriului, cu abateri mai mari îndeosebi în regiunile estice.

Mediile valorilor termice se vor situa în general peste norma climatologică săptămânii în cea mai mare parte a țării, local mai ridicate în jum ătatea de vest.

Săptămâna 3 – 10 septembrie

În cea mai mare parte a țării, regimul pluviometric se va încadra în general în limitele normale ale perioadei

Vremea 10-17 Septembrie

Temperatura aerului va avea valori în general mai ridicate decât normalul climatologic al săptămânii, local cu abateri mai mari în jumătatea de vest a țării.

Precipitațiile vor fi în general apropiate de normele climatologice ale intervalului, local ușor excedentare îndeosebi în zonele de munte.

Săptămâna 17 – 24 septembrie 2018 TEMPERATURA MEDIE A AERULUI

Temperatura aerului va avea valori în general mai ridicate decât normalul climatologic al s ăptămânii, cu abateri mai mari în nord-vest.

Precipitațiile pot fi ușor excedentare, local în zonele montane și în regiunile vestice, centrale și estice, iar în restul teritoriului vor fi apropiate de normele.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top