Connect with us
Vremea 27 iunie 2017. Se anunță căldură mare și furtuni!

Vremea

Vremea 27 iunie 2017. Se anunță căldură mare și furtuni!

Vremea 27 iunie 2017. Vremea se menține foarte caldă în ziua de marți, iar în sudul Olteniei este prognozată canicula.

Marţi, vremea se va menţine călduroasă în jumătatea de vest a ţării, izolat caniculară la amiază în sudul Olteniei, unde şi disconfortul termic va fi ridicat, informează ANM. Temperaturile maxime se vor situa între 25 de grade pe litoral şi 37 de grade, izolat, în sudul Olteniei.

Vremea se va menţine călduroasă în jumătatea de vest a ţării, izolat caniculară la amiază în sudul Olteniei, unde şi disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va mai atinge izolat pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi variabil, şi mai ales în cursul zilei şi la începutul nopţii, vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, posibil şi cu aspect de vijelie, local în jumătatea de est a ţării, dar mai ales în sudul Moldovei, Muntenia şi partea continentală a Dobrogei, precum şi în zonele de deal şi de munte şi izolat, îndeosebi spre seară şi noaptea, în restul teritoriului. Ploile vor avea şi caracter torenţial şi se menţin condiţiile pentru căderi de grindină.

Temperaturile maxime se vor situa între 25 de grade pe litoral şi 37 de grade, izolat, în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 şi 22 de grade.

La București, cerul va avea înnorări temporare în cursul zilei, când vor fi averse slabe, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Noaptea cerul va deveni variabil. Temperatura maximă, în scădere faţă de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 18…20 de grade.

Vezi și: Vară de coșmar! Ce se întâmplă cu VREMEA în următoarele trei luni! Prognoza meteo OFICIALĂ

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top