Connect with us
Vremea 3 aprilie 2018. Timp frumos azi! Câte zile ne mai bucurăm de soare

Vremea

Vremea 3 aprilie 2018. Timp frumos azi! Câte zile ne mai bucurăm de soare

Vremea 3 aprilie 2018. Marți, vremea va fi frumoasă în majoritatea regiunilor, vântul va sufla slab și moderat, iar cerul va fi variabil.

Astfel, azi, maximele se vor încadra între 10 și 12 grade pe litoralul mării și 21 de grade în Banat. Va fi mai rece în depresiuni și în zona Dealurilor de Vest, unde temperaturile nu vor depăși 10 grade.

Pe spații restrânse va fi ceață, iar în zonele depresionare se mențion condiții de brumă noaptea.

În Bucureşti, astăzi presiunea atmosferică rămâne scăzută, iar dimineaţa va fi mai rece decât ultimele. În cartierele de la periferie a apărut bruma. Peste zi prindem timp frumos, multe ore cu soare şi o maximă în jur de 17-18 grade.

Noaptea următoare va fi un pic mai caldă, cu 4-5 grade în zori şi condiţii de ceaţă.

În ceea ce privește vremea la munte, prognoza meteo anunță o vreme frumoasă peste tot. În Apuseni și Munții Banatului se încălzește față de ieri.

Cu toate acestea veștile nu sunt în totalitate bune. Dacă azi și miercuri vremea va fi una frumoasă și va fi cald, nu putem spune același lucru și despre zilele de joi și vineri.

Meteorologii prognozează o răcire a vremii, dar și precipitații.

Riscul de inudații nu a trecut

Până în data de 6 aprilie este în vigoare un cod galben de inundații pe tot sectorul românesc al Dunării, aval de S.H.E.N. Porţile de Fier, judeţele: Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Galaţi, Constanţa şi Tulcea.

De asemenea, până la acea dată mai este în vigoare o avertizare cod portocaliu de inundații pe Dunăre pe sectorul Cernavodă – Galaţi şi ȋn Delta Dunării – judeţele Constanţa, Brăila, Tulcea şi Galaţi.

Mâine va expira avertizarea cod portocaliu emisă de hidrologi pentru Dunăre, sector aval Calafat – Olteniţa (judeţele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu şi Călăraşi).

Citește și: Prognoza meteo, pe 2 săptămâni. Cum va fi vremea între 2 – 15 aprilie 2018

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top