Connect with us
VREMEA la începutul lunii noiembrie! Ce anunţă meteorologii

Știri

VREMEA la începutul lunii noiembrie! Ce anunţă meteorologii

Întreaga țară va fi cuprinsă de un val intens de frig și precipitații. La munte, îndeosebi la altitudini de peste 1600 m, vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăși 65-70 km/h, iar pe creste 80-90 km/h, și se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

În regiunile din vestul, centrul și nordul țării pe arii extinse vor fi ploi moderate cantitativ iar în Maramureș, Transilvania și zona deluroasă a Crișanei și a Moldovei se vor semnala precipitații mixte.

Citeşte şi PANICĂ în Gara de Nord! Un tren cu 200 de pasageri a deraiat

Astăzi, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la aceastã datã în centrul și nordul țãrii, unde vor fi înnorãri și pe arii relativ extinse se vor semnala precipitații mixte.

Vântul va prezenta intensificãri în toate regiunile

Miercuri, cerul va avea înnorãri în nordul și centrul țãrii și sunt posibile precipitații mixte în Maramureș și pe arii restrânse în Transilvania și nordul Crișanei. În restul teritoriului cerul va fi variabil, dimineața în sud și sud-est se va forma ceață.

Joi, începând din a doua parte a zilei, în vestul, nordul și centrul țãrii, cerul va fi noros și va ploua, în general slab cantitativ. Vântul va prezenta intensificãri temporare, îndeosebi la munte și în regiunile nordice, nord-vestice și centrale.

Citeşte şi #COLECTIV Numele membrilor trupei Goodbye to Gravity vor ajunge pe Marte

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top