Connect with us
Vremea, marți, 19 februarie 2019 - De joi vin ninsorile

Vremea

Vremea, marți, 19 februarie 2019 – De joi vin ninsorile

Vremea pe 19 februarie este caldă, cu temperaturi de primăvară. Prognoza meteo anunţă maxime de 15 grade. De joi, începe să se răcească, pentru ca în weekend să avem temperaturi de iarnă. În Bucureşti, marţi, vor fi 14 grade.
Noaptea de luni spre marţi: Vor fi înnorări temporare în estul ţării, unde vor fi condiţii de burniţă, iar în restul zonelor cerul va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat. Se va semnala ceaţă, local în zonele joase din Transilvania şi pe arii restrânse în celelalte regiuni. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -7 şi 3 grade.

Vremea 19 februarie în ţară

Marţi, vremea va fi în general frumoasă şi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile estice şi sud-estice, iar în zonele joase de relief, dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţă sau nebulozitate joasă. Cu totul izolat vor fi condiţii de burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Moldova şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 şi 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 şi 4 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Presiunea atmosferică va scădea dinspre nord, la valori uşor mai mici decât cea normală.

Vremea 19 februarie

Vremea Marti 19 februarie

Miercuri vor fi şi 16 grade

Prognoza meteo estimează că vremea se va menţine caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi pe arii restrânse ploi slabe în nordul, nord-estul şi centrul ţării, iar noaptea, posibil şi în sud-est. La munte, local, se vor semnala precipitaţii slabe, mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, dar trecător, la cote mai reduse şi în sud-vestul şi centrul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 5…7 grade în Maramureş şi estul Transilvaniei şi 15…16 grade în Oltenia şi Muntenia, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 şi 5 grade. Mai ales la începutul intervalului, în zonele joase pe arii restrânse va fi ceaţă.

Joi încep să scadă temperaturile

ANM transmite că joi vremea se va răci uşor, însă în cea mai mare parte a ţării valorile termice se vor situa peste mediile multianuale. În vestul, centrul, nordul şi nord-estul ţării cerul va fi mai mult noros şi temporar, cu precădere din a doua parte a intervalului, se vor semnala precipitaţii, în general slabe. Acestea vor fi predominant sub formă de ploaie, iar la munte mai ales ninsori şi lapoviţă. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare şi doar izolat în cursul nopţii va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în Moldova şi la munte, mai ales pe creste. Temperaturile maxime se vor situa între 4 şi 13 grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -2 şi 4 grade.

Prognoza meteo în Bucureşti pe 19 februarie

Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 12…14 grade, iar cea minimă de 1…2 grade, uşor mai scăzută în zona preorăşenească. Presiunea atmosferică va scădea la o valoare cu puţin mai mică decât cea normală.

Cum va fi marţi la munte

Vremea va fi în general frumoasă şi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top