Connect with us

Vremea

Vremea în săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2017. Când se încălzește

Vremea în săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie începe să se încălzească, începând cu ziua de marți.

Vremea luni, 30 ianuarie

În țară: În prima zi a săptămânii, vremea se va menține geroasă dimineața și noaptea, mai ales în Transilvania. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua în regiunile extracarpatice. Noaptea, cerul va prezenta înnorări mai ales în vest și în nord-vest.

Izolat vor fi fulguieli trecătoare sau burniță. Dimineața și noaptea va fi ceață asociată cu depunere de chiciură, local în centru și pe arii restrânse în rest. Condiții de polei vor fi semnalate doar izolat.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Banat și Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 grade în Oltenia și estul în Transilvaniei și 6 grade în Dealurile de Vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -18 și 0 grade.

În București: În Capitală, vremea se va menține rece. Noaptea se va semnala ceață, asociată cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cea minimă va fi de -9…-8 grade.

 Vremea marți, 31 ianuarie

În țară: Temperaturile vor crește ușor, însă vremea se va menține rece în cea mai mare parte a țării. Dimineața și noaptea, va fi geroasă în centru și sud. La deal și de munte cerul va fi variabil. În zonele joase va fi nebulozitate joasă sau ceață cu depunere de chiciură și fulguieli.

Izolat, se vor semnala înnorări și precipitații slabe, în regiunile vestice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în vest.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5…-4 grade în zonele cu ceață persistentă din sud. În Dealurile de Vest, temperaturile vor ajunge la 8…9 grade Celsius. Temperaturile minime se vor situa între -13 și un grad.

În București: Vremea se va menține rece, cu cerul variabil, mai ales dimineața și noaptea. Se va semnala ceață asociată cu depunere de chiciură.  Temperatura maximă va fi de 0…2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -9 grade.

Vremea miercuri, 1 februarie

În țară: Vremea se va încălzi, mai ales la deal și munte. În vestul și nord-vestul țării, cerul va fi înnorat. În aceste zone, local și temporar va ploua slab. În sud și est vor fi nori joși sau ceață și, trecător, burniță sau fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în vest și la munte.

Maximele din termometre vor fi cuprinse între -4 grade în zonele cu ceață persistentă din Lunca Dunării și 11 grade în dealurile Banatului. Termometrele vor înregistra temperaturi minime între -8 și 2 grade.

În București: Vremea va fi în general închisă, cu ceață dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab, cu maxime de  0…1 grad și minime de -8…-6 grade.

 Vremea joi – duminică, 2-5 februarie

În țară: În cea mai mare parte a țării, vremea va continua să se încălzească. La deal și la munte, va fi chiar mai cald decât în mod obișnuit, la începutul lunii februarie. La sfârșitul săptămânii, probabilitatea de apariție a precipitațiilor va crește în jumătatea de vest a țării. În zonele joase de relief, local, va mai fi ceață

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top