Connect with us
Vremea se dezlănțuie în România! Alertă meteo, ANM: ploi torențiale până vineri

Vremea

Vremea se dezlănțuie în România! Alertă meteo, ANM: ploi torențiale până vineri

ANM a emis un mesaj nou de vreme severă. Avertizarea meteo este valabilă în intervalul 25 septembrie, ora 18:00 – 27 septembrie, ora 09:00. Vremea în Românai.

Administrația Națională de Meteorologie a emis un mesaj de nou de vreme severă în intervalul 25 septembrie, ora 18:00 – 27 septembrie, ora 09:00, anunțând ploi în general moderate cantitativ.

Vremea în România. Informare meteorlogică: În intervalul menționat temporar va ploua în toată țara. În cursul serii și al nopții de miercuri spre joi (25/26 septembrie), ploile se vor semnala îndeosebi în jumătatea de nord a teritoriului, pe parcursul zilei de joi (26 septembrie) va ploua în toate regiunile, apoi în special în sud-est, est și în zonele montane. Ploile vor avea și caracter de aversă, iar în sudul și în estul țării trecător vor fi însoțite de descărcări electrice. Cantitățile de apă vor depăși local 15…20 l/mp, iar în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei și zona Carpaților Orientali 30…40 l/mp.

Avertizare meteo: Ploi în mare parte din ţară până vineri dimineaţă. Vreme instabilă şi la Bucureşti

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de ploi. Potrivit meteorologilor, în intervalul 25 septembrie, ora 18:00 – 27 septembrie, ora 09:00, vor fi ploi în toată ţara.

Incepând de miercuri, la ora 18:00, până vineri dimineaţă, la ora 9, va ploua în toată țara. În cursul serii și al nopții de miercuri spre joi (25/26 septembrie), ploile se vor semnala îndeosebi în jumătatea de nord a teritoriului, pe parcursul zilei de joi (26 septembrie) va ploua în toate regiunile, apoi în special în sud-est, est și în zonele montane.

Ploile vor avea și caracter de aversă, iar în sudul și în estul țării trecător vor fi însoțite de descărcări electrice. Cantitățile de apă vor depăși local 15…20 l/mp, iar în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei și zona Carpaților Orientali 30…40 l/mp.

Prognoza meteo Bucureşti. Când începe să plouă în Capitală

ANM a emis prognoză meteo specială pentru Bucureşti. Potrivit meteorologilor, ploile îşi vor face simţită prezenţa şi în Capitală la început trecător, apoi de joi cerul va avea înnorări, temporar va ploua și cu caracter de aversă, iar ziua vor fi posibile și descărcări electrice.

PROGNOZĂ METEOROLOGICĂ SPECIALĂ PENTRU MUNICIPIUL BUCUREȘTI

25.09.2019 ORA 18 – 26.09.2019 ORA 09
Cerul va avea înnorări și trecător va fi posibil să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 14 grade.

26.09.2019 ORA 09 – 27.09.2019 ORA 09

Vremea va fi în geneal instabilă. Cerul va avea înnorări, temporar va ploua și cu caracter de aversă, iar ziua vor fi posibile și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 14 grade.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top