Connect with us
VREMEA VARA 2016. Meteorologii anunta ca vom avea un anotimp canicular, cu temperaturi ce vor depasi valorile normale pentru aceasta perioada.

Vremea

Vremea vara 2016. Prognoza meteo pentru iunie, iulie si august

Vara 2016 se anunta una cu canicula, dar si cu furtuni, potrivit estimarilor publicate de ANM. Meteorologii anunta temperaturi peste cele normale pentru aceasta perioada, precum si seceta.

Vremea vara 2016

Vremea iunie 2016. Prognoza meteo pentru luna iunie

Temperaturile medii lunare se vor apropia de cele normale pentru aceasta perioada, in majoritatea regiunilor Romaniei. In ceea ce priveste precipitatiile totale lunare, acestea vor fi deficitare in regiunile de sud si local in cele sud-estice si estice. In restul tarii, ele se vor apropia de media climatologica.

Vremea iulie 2016. Prognoza meteo pentru luna iulie

Temperaturile medii vor fi peste cele normale pentru acest interval in sud-est, local si in sud si est. In restul Romaniei, valorile termice vor fi apropiate de media climatologica. Cantitatile totale de precipitatii vor fi, insa, scazute in majoritatea teritoriului.

Vremea august 2016. Prognoza meteo pentru luna august

Valorile termice vor fi peste medie in sud-est si local in sud si vest, in timp ce in restul tarii, ele se vor situa aproape de cele normale. Cantitatile totale de precipitatii vor fi deficitare in cea mai mare parte a teritoriului, cu exceptie regiunile din nord, unde vor fi apropiate de norma multianuala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top