Connect with us
Zina Dumitrescu a incercat sa se sinucida! Drama care a determinat-o sa isi ia viata

TV

Zina Dumitrescu a incercat sa se sinucida! Drama care a determinat-o sa isi ia viata

Doliu urias in lumea mondena a Romaniei. Mama modei, cum era supranumita in tara, s-a stins din viata pe 28 martie 2019.

Zina Dumitrescu a murit pe 28 martie 2019, informeaza spynews.ro. Zina Dumitrescu a murit la vârsta de 82 de ani, la 15:10, pe 28 martie 2019. Dar nu multi stiu ca, in trecut, Zina Dumitrescu a incercat sa se sinucida! Drama care a determinat-o sa isi ia viata a fost crunta.

Mama Modei a fost o femeie frumoasa si curtata. A fost casatorita de trei ori, dar cu toate ca era fidela, barbatii roiau in jurul ei. Se spune ca fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a incercat sa ii intre in gratii. Apoi Nicu Ceausescu a inceput sa fie fermecat de ea.

Zina Dumitrescu a incercat sa se sinucida

Dar ultimul mariaj a fost iubirea vietii sale. Zina Dumitrescu s-a casatorit cu profesorul universitar Costin Dumitrescu. Se cunoscusera la o petrecere de Revelion si s-au indragostit. S-au casatorit si au avut un mariaj de 22 de ani. Sotul creatoarei a murit in 2009.

Este anul fatidic in care sanatatea Zinei Dumitrescu a inceput sa se deterioreze. La cateva zile de la moartea lui Costin Dumitrescu, Zina primeste o noua lovitura. Primul ei sot a murit la 3 zile dupa ce a murit al treilea sot. Presiunea si tristetea si-au pus amprenta asupra ei.

  • „Azi (ieri, n.r.) a fost înmormântat, în Germania, soţul Zinei, care s-a stins acum 3 zile”, mentiona unica.ro, in 2009.

Zina Dumitrescu a incercat sa se sinucida cu Diazepam

Devastata de loviturile primite, Zina a incercat sa se sinucida, informeaza libertatea.ro. Creatoarea de moda a luat mai multe pastile Diazepam. Din fericire, a fost gasita si salvată de soția lui Alin Oprea, fostul Talisman, Larisa, care a chemat salvarea. A fost internata 4 zile.

Zina Dumitrescu a fost un model de succes si apoi creatoare de moda. A devenit celebra in Romania sub titulatura de Mama Modei. Ea este cea care l-a facut celebru pe Catalin Botezatu, dupa ce l-a luat ca model, sub aripa ei, dar si pe Dana Savuica sau Valentina Pelinel.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top