Connect with us

Sport

Zlatan Ibrahimovic a plecat de la Manchester United! Ce echipă a ales

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic, care s-a despărţit de Manchester United, a declarat într-un interviu pentru presa americană că și-a ales viitoarea echipă. Fotbalistul va juca pentru Los Angeles Galaxy.

„După ce am fost în Europa, am câştigat 33 de trofee, am jucat în cele mai bune echipe din lume, am vrut să vin în SUA şi să-mi fac jocul meu aici. Vreau ca lumea să se bucure de jocul meu şi să câştig. Şi pentru asta am ales Galaxy”, a declarat suedezul pentru Los Angeles Galaxy.

Clubul american din MLS nu a confirmat încă oficial venirea suedezului de 36 ani, dar anunţul este iminent.

Ibrahimovic, cu 116 selecţii şi 62 goluri pentru Suedia, a câştigat titlul în Italia, Olanda, Spania şi Franţa, iar pentru a juca la Galaxy a acceptat o diminuare majoră a salariului său, acceptând 3 milioane dolari pentru două sezoane.

Atacantul scandinav a precizat că în acest moment este interesat doar de fotbal şi nu de bani: ”Sunt gata acum. În primul rând, sunt aici să joc fotbal. Nu sunt pentru altceva. Primul meu obiectiv este să joc fotbal şi să fac ce ştiu mai bine. Sunt nerăbdător să vin şi să câştig experienţă cu Galaxy, să explorez cum este fotbalul aici. Vreau să fac parte din acest proiect şi să-l fac mai bun”.

Ibrahimovic a jucat ultima oară la Manchester United, unde a ajuns în vara anului 2016 după despărţirea de Paris Saint-Germain. El a marcat 28 de goluri în toate competiţiile la primul său sezon în tricoul echipei engleze. O accidentare serioasă la genunchi, suferită în aprilie 2017, în partida cu Anderlecht Bruxelles din Europa League, l-a ţinut însă pe suedez departe de gazon timp de mai multe luni, iar după revenirea sa la United nu a mai reuşit să atingă nivelul care l-a consacrat. El nu a mai jucat niciun meci oficial din 26 decembrie.

CITEȘTE ȘI: Usain Bolt își schimbă cariera! Atletul s-a alăturat unei celebre echipe

Șase sportivi români, la Cupa Mondială de gimnastică artistică de la Doha

Simona Halep, ultimele detalii despre starea sa de sănătate! Ce spune sportiva

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top