Connect with us
Zodiac CHINEZESC saptamanal 1-7 APRILIE 2019. Un nou MESAJ INTELEPT de primavara!

Știri

Zodiac CHINEZESC saptamanal 1-7 APRILIE 2019. Un nou MESAJ INTELEPT de primavara!

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 1-7 APRILIE 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

Anul Mistretului de Pamant este un an bun pentru toti : un climat excelent pentru afaceri, iar tot ce tine de industrie va prospera. Oamenii se vor simti mai liberi, mai usurati, iar atitudinea politicoasa a Mistretului va genera sentimentul bogatiei. Dar, in ciuda acestor aspecte favorabile, va exista si o urma de ezitare, sovaiala, de indoiala in fortele proprii.

Acest an este unul dintre cei mai abundenti. La dolce vita este foarte mult dorita si traita de senzualul Mistret. Motto-ul anului 2019 este “Traieste-ti viata din plin!”. Mistretul este harnic si darnic. Este foarte mandru de cavalerismul si extravaganta sa.

Norocosul Mistret aduce cu el multumire si siguranta. Acesta este un an in care poti fi fericit fara sa ai nevoie de prea multe succese sau prea multi bani. Nu vor exista multe dificultati pentru aceste impliniri, iar placidul Mistret va radia bunavointa.

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Deschide-ti mintea spre noi idei si noi moduri de operare. De fapt, ar fi timpul sa primesti sfaturi si pe subiecte ce tin de inima si iubire, deasemenea. Totul depinde de cat de confuz te simti. Daca crezi ca te indrepti in directia corecta emotionala, continua in felul tau propriu. In weekend, va fi timpul sa unesti pe cei dragi impreuna.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Munca iti poate cauza unele ingrijorari in aceasta saptamana. Totusi, este cel mai bine sa mergi mai departe si sa lasi lucrurile sa se rezolve de la sine, in loc sa intri intr-un fel de criza de operare de management. Spre mijlocul saptamanii, fii gentil cu nevoile speciale ale cuiva ce are nevoie de sustinere. Oamenii au nevoie de intelegere si de bunatate. In weekend, fii atent la nevoile familiei tale.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Organizeaza-te eficient si vei obtine foarte multe din toate pe care ti le doresti si propui de la saptamana. Este despre a aplica acum puterea mintii deasupra materiei si sa mergi mai departe indiferent ce obstacole sunt pe calea ta. Relaxeaza-te in weekend. Gaseste acele lucruri ce iti place sa le faci si petrece timp cu oamenii ce inseamna cel mai mult pentru tine.

Citește aici continuarea.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top