Connect with us
Zodii care au sanse mari sa divorteze in vara lui 2016

Știri

Zodii care au sanse mari sa divorteze in vara lui 2019

3 zodii au sanse mari sa divorteze in vara aceasta. Lipsa de comunicare sau suspiciunile de infidelitate se vor accentua in lunile iulie si august.

Casa Dragostei nu arata deloc bine pentru 3 semne: doua de apa si unul de aer. Semnele de apa nu vor avea un sezon cald linistit din punct de vedere amoros.

RAC

Temerile tale in legatura cu viitorul tau amoros se pot adeveri cand nu te astepti si asta deoarece nu faci nimic sa indrepti situatia. Te-ai obisnuit sa lasi lucrurile sa se rezolve de la sine, insa in cazul relatiei pe care o ai comunicarea este esentiala pentru continuarea traseului parcurs in doi. Partenerul de viata nu mai are rabdare sa traiasca cu o persoana care nu misca un degete pentru ruperea distantei care creste tot mai mult intre voi.

GEMENI

Tot comunicarea este capitolul la care vei rata examenul in casnicie. Sansele de divort sunt cele mai mari in cazul tau. Conflictele pot aparea cand nu te astepti, asa ca pregateste-te pentru o vara torida din punct de vedere sentimental.

Nevoia de libertate in doi este inteleasa gresit de fiecare dintre voi: tu aluneci foarte mult pe o panta periculoasa, cea a infidelitatii, iar persoana iubita intelege prin libertate inclusiv ‘permisiunea’ de a te controla 24 din 24.

SCORPION

In luna iulie descoperi ca sintagma „nepotrivire de caracter” nu este folosita aiurea. Te convingi chiar tu ca ai facut o alegere gresita pentru ca ai invatat foarte mult lucruri despre tine. Te redescoperi si doresti altfel de persoane in jurul tau.

Aceasta dorinta puternica poate duce la ruperea relatiei definitiv. Dupa destramarea cuplului tau, astrele prevad un viitor luminos pentru tine. La scurt timp vei cunoaste o persoana noua care va incepe sa raspunda cerintelor tale, rand pe rand.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top