Connect with us
Zodiile care vor scăpa de problemele trecutului în această luna iulie 2019

Știri

Zodiile care vor scăpa de problemele trecutului în această luna iulie 2019

Sfatul lunii iulie 2019 pentru fiecare zodie. Află din sfatul lunii iulie 2019 pentru zodia ta care sunt provocările din ultima lună a anului 2019.

Sfatul lunii iulie 2019 pentru fiecare zodie

BERBEC: Trebuie să muncești mai mult și să demonstrezi că îți meriți din plin locul pe care îl ocupi acum. Zile norocoase: 13, 20 și 29 iulie .

TAUR: Nu îi lăsa pe ceilalți să decidă în locul tău, pentru că s-ar putea să îți facă mai mult rău decât bine. Ai răbdare mai multă. Zile norocoase: 10, 22 și 30 iulie .

GEMENI: Ascultă-ți mai mult instinctul în iulie . Nu tot ce zboară se mănâncă și vei afla pe pielea ta acest lucru. Vezi cum gestionezi situațiile. Zile norocoase: 5, 17 și 26 iulie .

Horoscop dragoste iulie 2019

Horoscop dragoste iulie 2019

Citește și: Horoscop dragoste iulie 2019 – O zodie va fi părăsită

RAC: Luna aceasta dedică-ți mai mult timp ție și mai puțin persoanelor dragi. Vei descoperi multe lucruri despre tine, pe care nici tu nu le știai. Zile norocoase: 4, 16 și 23 iulie .

LEU: Profită de fiecare ușă care ți se deschide în această lună și nu te gândi la lucrurile negative care s-ar putea întâmpla. Trăiește clipa din plin. Zile norocoase: 7, 22 și 31 iulie.

FECIOARĂ: Vezi ce ai rezolvat în ultimele luni și pe ce plan ar trebui să te axezi mai mult în ultima lună a anului. Cei din jur îți vor aprecia inițiativa. Zile norocoase: 8, 24 și 28 iulie.

BALANȚĂ: Dacă vei ști cum să acționezi, poate fi luna ta. Nu te precipita și ia lucrurile ca atare. Dă tot ce e mai bun și nu lăsa nimic la voia întâmplării. Zile norocoase: 9, 13 și 19 iulie.

SCORPION: Bate fierul cât e cald și nu lăsa micile dezamăgiri din această lună să îți strice starea de spirit. Axează-te mai mult pe viitor și pe ce au de făcut în continuare. Zile norocoase: 2, 14 și 22 iulie.

SĂGETĂTOR: Acceptă toate provocările ale acestei luni cu brațele deschide și bucură-te de oamenii care te caută și care îți vor binele. Zile norocoase: 3, 16 și 27 iulie.

CAPRICORN: Este luna în care multe lucruri interesante ies la iveală despre tine, iar cei din jur te vor descoperi altfel și vor vrea să îți stea alături. Zile norocoase: 5, 16 și 29 iulie.

VĂRSĂTOR: Nu lăsa să treacă anul fără să lămurești niște lucruri, niște situații care nu ți-au dat pace în ultimul an. Astfel vei începe anul cu zâmbetul pe buze. Zile norocoase: 4, 18 și 23 iulie.

PEȘTI: Luna decembrie este perfectă pentru a relaționa mai mult și pentru a te axa mai mult pe viața sentimentală. Va veni cu multe surprize în acest sens, doar de tine depinde cum se va termina. Zile norocoase: 7, 15 și 28 iulie.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top