Connect with us
Blue Monday 2021. Cum sunt influențate zodiile de cea mai deprimantă zi a anului

Horoscop 2021

Blue Monday 2021. Cum sunt influențate zodiile de cea mai deprimantă zi a anului

Blue Monday 2020. Cum sunt influențate zodiile de cea mai deprimantă zi a anului. Ce se petrece astăzi cu nativii zodiei Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Blue Monday 2021. Cine a inventat această zi

Blue Monday este considerată lunea tristă – cea mai deprimantă zi a anului 2021. Titulatura se dă celei de-a treia zi de luni a fiecărui an, ocazia cu care se scoate în evidența una dintre bolile acestui secol și anume – depresia.

Conform Organizației Mondiale a Sănătății, unul din 10 români suferă de depresie – boala secolului. Și totuși, de ce să fim triști în a treia zi de luni din an?

Psihologul britanic Cliff Arnall a inventat Blue Monday după ce a luat în considerare mai mulți factori. Este vorba despre condițiile meteo, nivelul datoriilor acumulate, faptul că nimeni nu iubește zilele de luni, câte zile au trecut de la sărbătorile de iarnă și motivația scăzută la început de an.

Cum sunt zodiile de Blue Monday

Berbec

Pentru acești nativi, ziua de luni, 18 ianuarie 2021 nu este tocmai proastă pentru că urmează să primească o sumă importantă de bani care le face ziua extrem de plăcută.

Taur

Cineva din familie reușește să vă indispună pe moment prin sfaturi nesolicitate, dar s-ar putea să găsiți ceva util în toate acestea și chiar să le aplicați.

Gemeni

Evitați cearta cu o rudă mai în vârstă. Nu mai faceți atâtea calcule. Uneori este bine să gândiți mai puțin și să acționați mai rapid.

Rac

Relațiile sentimentale sunt puțin tensionate pentru acești nativi și ar fi bine să stea deoparte de discuțiile în contradictoriu. Măcar astăzi!

Leu

Sunteți în formă astăzi la locul de muncă și asta ar putea să stârnească nemulțumirea colegilor care nu vă înțeleg entuziasmul. Nu încercați să vă depășiți limitele.

Horoscop 17 ianuarie 2021

Fecioară

Aveți șansa să începeți o activitate care vă va aduce câștiguri financiare importante, dar și multă mulțumire sufletească.

Balanță

Investițiile pe care le aveți în vedere vă pot aduce satisfacții enorme în viitor. Credeți în voi, în idelile voastre și în capacitatea de a le implementa.

Scorpion

Evitați glumele care s-ar putea să deranjeze. Evitați ironiile și sarcasmul. Se pot întoarce mai urât și mai tare împotriva voastră.

Săgetător

Sunteți indispuși din cauza problemelor financiare. De fapt nu sunt neapărat probleme, ci neajunsuri. Este doar o perioadă proastă care va trece.

Capricorn

După un an dificil se pare că urmează să răsară soarele în viața voastră sentimentală. Primiți deja, de astăzi, câteva semne în această direcție.

Vărsător

Acordați mai mult timp odihnei și activităților casnice. Este important să nu neglijați aceste aspecte.

Pești

Încercați să nu monopolizați discuțiile în care intrați. Nu e totul numai despre cum credeți voi și despre persoana voastră.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop 2021

To Top