Connect with us
Ce ți se întâmplă în 2021 în funcție de anul personal. Iată cum poți calcula singur anul personal

Horoscop 2021

Ce ți se întâmplă în 2021 în funcție de anul personal. Iată cum poți calcula singur anul personal

Ce îți rezervă 2021 în funcție de anul personal. Află, în cele ce urmează, ce pregătit destinul pentru tine și cum poți calcula singur anul personal. Este foarte simplu și îți poate aduce răspunsuri la multe din întrebările tale cu privire la viitorul apropiat.

Cum îți calculezi anul personal

Anul personal poate fi calculat extrem de simplu și rapid, de fiecare dintre noi. Anul 2021 este anul 5, care rezultă după ce am adunat toate cifrele 2+2+1. Anul personal se calculează adunând data nașterii cu luna nașterii și cu cifra 5, care este cifra anului 2021.

Deci, dacă ești născut pe 7 ianuarie, calculul va fi în felul următor: 7+1=8 8+5(anul lui 2021)= 13, adică 1+3 = 4. Acestea fiind spuse, anul tău personal este 4.

Anul universal al 2021 este 5. Ce reprezintă fiecare an personal

Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, anul universal al lui 2021 este 5, un număr impar. Toate persoanele ale căror număr de destin este 1, 3, 5, 7, 9 trebuie să știe că, pentru ele, bunăstarea există prin excelenţă sau prin excedent.

Anul personal 1. Fiecare an personal are o semnificație pentru cei pe care îi reprezintă. Cifra 1 este cea care vorbește despre lideri, care te face independent și puțin egoist. Anul 1 înseamnă schimbare, promovare, ieșirea din zona de confort. Cei cu 1 an personal trebuie să dea dovadă de curaj, mai ales pe plan personal. În ceea ce privește sănătate, trebuie să ai grijă la inimă și circulația sângelui. Din punct de vedere financiar, va fi un an extrem de bănos.

Anul personal 2 îi reprezintă pe cei care nu pot lucra singuri și ale căror reușite nu vin decât din parteneriate. Din punct de vedere sentimental, este anul în care se iau decizii drastice: împreună sau separat. Mare grijă la capitolul sănătate care vă poate aduce probleme.

Anul personal 3. Cei cu anul 3 au liber la distracție în 2021. Vor lega noi prietenii, vor începe relații, pe care le vor și termina, dacă ceva nu le convine, fără prea multă bătaie de cap. Este anul în care veți avea parte de călătorii și noi orizonturi. Totodată nu este un an bun pentru portofelul vostru și nici pentru greutatea corporală care ar putea suferi modificări importante.

Anul personal 4 indică multe restricții, multă muncă și multă răbdare. Este vorba despre limite pe care nu le impui tu, dar apar din conjunctură. Pe plan financiar veți avea probleme serioase, iar cei care nu obișnuiesc să treacă pe la doctori, ar face bine să meargă la un control de rutină.

Horoscop Gemeni 2021 – bani, sănătate, dragoste

Anul personal 5 este extrem de norocos și vine cu reușite de excepție. Dragoste, bani, sănătate – totul merge ca pe roate pentru cei cu anul personal 5. Sunt de departe cei mai tari din 2021. Este, de asemenea, anul în care mulți caută relații extraconjugale și anul în care sunteți predispus accidentelor.

Anul personal 6 vorbește despre casă, familie și rude. Este un an bun din punct de vedere financiar, dar care poate aduce probleme pe plan sentimental, în căsnicie. Dacă în trecut nu ai fost corect, așteaptă-te acum la reversul medaliei. Atenție la sănătate!

Anul personal 7. Relațiile cu cei din jur ar putea avea de suferit. Apar tensiuni, iar tu devii din ce în ce mai introvertit. Este anul în care te apropii mai mult de Dumnezeu. Totuși, nu încercați să vă retrageți atât de mult din viața socială, pentru că riscați să intrați în depresie. Spre toamnă aveți șanse extraordinare la un câștig mare de bani, poate chiar la loto.

Anul personal 8 este anul banilor. Tot ce este legat financiar este în prim plan. Atenție unde vă depozitați valorile și cu cine vorbiți despre banii pe care îi dețineți. Există posibilitatea să fiți furat. La capitolul sănătate pot apărea probleme și chiar intervenții chirurgicale.

Anul personal 9 te învață să lași în urmă prietenii care te-au dezamăgit și să renunți la lucrurile din casă care au energii negative. Nu este un an bun pentru căsătorii, nici pentru afaceri, iar la capitolul sănătate s-ar putea să apară niște disconforturi.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop 2021

To Top